Nie mam zaleceń. Jutro mam i uspokoiło się wszystko dzisiajMoże masz niedobór progesteronu? Bierzesz coś? Albo może jakiś krwiaczek się zrobił, albo nadżerka?Kiedy wizytujesz? Kontaktowałaś się ze swoim lekarzem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam zaleceń. Jutro mam i uspokoiło się wszystko dzisiajMoże masz niedobór progesteronu? Bierzesz coś? Albo może jakiś krwiaczek się zrobił, albo nadżerka?Kiedy wizytujesz? Kontaktowałaś się ze swoim lekarzem?
Cały czas chodzę do tego samego lekarza i on też jest teraz moim prowadzącym.I mogę się pochwalić, że dziś byłam na wizycie. Udało mi się zapisać, bo ktoś odwołał. W końcu usłyszałam bicie serduszka, a nie tylko info, że bije. I jak się już ruszało
!
Martwiłam się wynikami TSH, ale podobno są normalne w ciąży...
I mam założoną kartę ciąży, choć pani zdziwiła się, że jeszcze nie mam.
I tak Was zapytam: macie już wszystkie prowadzącego ciążę lekarza? Bo ja wciąż nie mam i powoli już się martwię, że tak mi to idzie nie za dobrze...Dzisiaj byłam u nowej lekarki, ale bardzo mi się nie spodobała. I żałuję, że idę do niej na prenatalne.
W 13 tyg to nawet lepiej będzie wszystko widać.Hej Kochane,
Ja tez dzisiaj po wizycie. Ten mały stworek ma już główkę, rączki , nóżki i paluszki. To moje pierwsze dzieciątko, więc ten obraz całkowicie mnie wzruszył
Zobacz załącznik 1474393. Zapisałam się dzisiaj na prenatalne, ale termin do mojego lekarza wypada mi na 13 + 2. Czy myślicie, że to ok czy za późno ? Miała któraś z Was badania w 13 tyg ?
Spróbuję też załączyć zdjęcie naszego małego ludka. Dzisiaj pięknie nam machał rączkami i nóżkami. Niesamowite przeżycie !![]()
Cześć dziewczynystaram się was nadrobić ale ciężko. Teraz okres przedsieateczny to i w pracy meksyk.
Ja dziś zaczynam 10 tydzień właśnie byłam w laboratorium na badaniach a jutro wieczorem mam wizytęsamopoczucie różnie raz jest super a raz Ledwo żyję i na zmianę albo leżę albo klecze w łazience nad kibelkiem.
Lekarza prowadzącego mam. Od lat chodzę do jednego ginekologa któremu ufam w 100% i nie wyobrażam sobie iść do kogoś innego.
ja biorę całą ciąże urosept, sle nie wiem czy to pomoże na infekcje która już jestCześć dziewczynydzisiaj miałam wizytę 9.1d i od wczoraj mecze się z zapaleniem pęcherza. Lekarz popatrzyl na wyniki i zalecił jedynie picie żurawiny...martwię się, że niestety to nie przyniesie ulgi. Czy któraś też się może z tym zmaga, albo zna jakieś inne domowe sposoby zeby się tego jak najszybciej pozbyć? Jestem już skłonna wziąć jakiś ' bezpieczny lek'. W piątek mam konsultacje z 2 lekarzem na NFZ, ale nie wiem czy wytrzymam kolejne 2 dni z tym bólem i pieczeniem
((
I jaTeż dziś zaczelam 10 tydzień![]()
i kiedy prenatalne masz ? Jeszcze w tym roku pewnie, tak?Ja 11+4 z usg![]()