madziula0234
Fanka BB :)
Dla mnie niby obojętne ci będzie byleby oczywiście było zdrowe, ale też marzy mi się dziewczynkaNie umiem tego określić po zdjęciu, czasem wydaje mi się, że dziewczynka, ale może to życzeniowe myślenie ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie niby obojętne ci będzie byleby oczywiście było zdrowe, ale też marzy mi się dziewczynkaNie umiem tego określić po zdjęciu, czasem wydaje mi się, że dziewczynka, ale może to życzeniowe myślenie ;-)
U mnie 10 dni wcześniejCzytałam gdzieś ze jak się ma krótkie cykle to przy obliczaniu terminu porodu nie powinno się doliczać tych 7 dni na końcu. I u mnie faktycznie by się to sprawdzało, bo finalnie usg to potwierdza, że termin przesuwa się na tydzień wcześniej![]()
Gratulacje !Dziewczyny, już się melduję
Bardzo mocno trzymałyście te kciuki, za co baaaardzo dziękuję, bo wszystko jest dobrzeSerduszko bije jak należy, mocno i szybko, wg usg jest 8+3 jednak, więc termin z usg przesunął się na 24.07.
Dostałam skierowanie na prenatalne, no i krwiak się wchlonął
Skoczyło mi tylko ciśnienie do 150/95 i muszę notować ciśnienia do następnej wizyty.
Przeczytałam wszystko i cieszę się, że nasze dzisiejsze wizyty poszły tak gładko i mamy piękne dzieciaczkiDodaję moje małe bobo, które jeszcze jest malutkie na tle Waszych, ale od poprzedniej wizyty mi urosło
Cieszę się, że możemy się tak wspierać na grupie, to naprawdę dodaje otuchy! No i trzymam kciuki za kolejne wizyty, żebyśmy już wszystkie razem mogły dotrwać do porodu![]()
Ufff super wieściDziewczyny, już się melduję
Bardzo mocno trzymałyście te kciuki, za co baaaardzo dziękuję, bo wszystko jest dobrzeSerduszko bije jak należy, mocno i szybko, wg usg jest 8+3 jednak, więc termin z usg przesunął się na 24.07.
Dostałam skierowanie na prenatalne, no i krwiak się wchlonął
Skoczyło mi tylko ciśnienie do 150/95 i muszę notować ciśnienia do następnej wizyty.
Przeczytałam wszystko i cieszę się, że nasze dzisiejsze wizyty poszły tak gładko i mamy piękne dzieciaczkiDodaję moje małe bobo, które jeszcze jest malutkie na tle Waszych, ale od poprzedniej wizyty mi urosło
Cieszę się, że możemy się tak wspierać na grupie, to naprawdę dodaje otuchy! No i trzymam kciuki za kolejne wizyty, żebyśmy już wszystkie razem mogły dotrwać do porodu![]()
U mnie też jakoś 11 tydzień. Niestety nie usłyszałam. Już schizuje. Dobrze że w pn wizyta. Na tym doplerze też jest info że od 12 tyg no i ja mam jeszcze tyłozgięcie więc też to może być powodem. Próbuje być dobrej myśliA który tydzień u Ciebie? Bo u mnie dziś zaczęłam 11+0 i się zastanawiam czy by już wyłapało
Przepisała mi nospe w razie potrzeby i magnez trzy razy dziennie, powiedziała, że tak może być.Ufff super wieścia mówił coś lekarz na te bóle? Nie ma co porównywać z innymi najważniejsze że wszystko ok
![]()
Takie kurcze grubiutkie.Gratulacje !
Bobo takie okrąglutkie, będzie teraz już rosło jak na drożdżach!![]()
No właśnie tego się obawiam że gdy nie będę mogła znaleźć to będę schizowacU mnie też jakoś 11 tydzień. Niestety nie usłyszałam. Już schizuje. Dobrze że w pn wizyta. Na tym doplerze też jest info że od 12 tyg no i ja mam jeszcze tyłozgięcie więc też to może być powodem. Próbuje być dobrej myśli
Oj, też mnie dzisiaj rozbolał żołądek, więc wiem, co czujeszNo właśnie tego się obawiam że gdy nie będę mogła znaleźć to będę schizowacczytałam że wcale nie tak łatwo wyłapać tętno
ehh najlepiej jakby wynaleźli domowe USG i każdy mógł sobie robić w domu
Laurka ja nospe łykam od wczoraj bo wieczorem tak mnie żołądek boli że zwijam się z bólu![]()
A mnie się marzy dziewczynka,bo mam już Pasierba w domu i brakuje mi takiej mojej dziewczyny, która by ze mną komedie romantyczne oglądałaDla mnie niby obojętne ci będzie byleby oczywiście było zdrowe, ale też marzy mi się dziewczynkatyle słodkich ciuszków jest na dziewczynki
![]()