aneta85aneta
Fanka BB :)
Jest masc na opryszczke dla kobiet w ciszy. Spytaj w aptece.Zrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?
Kiedyś brałam tabletki też ale teraz się boje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest masc na opryszczke dla kobiet w ciszy. Spytaj w aptece.Zrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?
Kiedyś brałam tabletki też ale teraz się boje
Kochana a jaki masz model ze taki czułyJa sobie dzisiaj przypomniałam że mam detektor tętna z poprzedniej ciąży, mam taki wewnętrzny stres przed wizytą (w czwartek) bo pierwszy i ostatni raz byłam na USG 1.12 czyli szmat czasu temu. Dzisiaj mam 9+6 i naprawdę nie sądziłam że coś usłyszę a wyobraźcie sobie że złapałam serduszko po kilku sekundach
dla pewności poszukałam swojego żeby nie było pomyłki ale nie da się pomylić jednak tej częstotliwości uderzeń. Przekornie sprawdziłam drugi raz po pół h i znowu znalazłam. Dało mi to tyle wewnętrznego spokoju że szok, aż mi się łezka zakręciła w oku
dalej nie mogę w to uwierzyć że się udało
![]()
Czułość to jedno ale też trochę szczęścia bo bobo nie zawsze chce współpracowaćKochana a jaki masz model ze taki czułyrozglądam się
Właśnie zastanawiałam się czy warto na to iść - przekonałaś mnie!Powiem Wam że Avatar mega film.Bardzo nam się podobał, nie odczułam tych ponad 3h, zjadłam nachosy pyyyychotka
gorąco polecam.
Super słyszeć małe serduszko
Poszłam z psem i napadły mnie 7 poty i mega głódpudełeczko rogalików wciągnęłam na poczekaniu
Teraz oglądam powtórkę meczu![]()
Też myślałam że utnę komara ale fabuła jest taka ciekawa że nie chce się spaćWłaśnie zastanawiałam się czy warto na to iść - przekonałaś mnie!ale wybiorę godzinę seansu nie za późną, żeby nie zasnąć na fotelu
teraz codziennie mam krótkie drzemki w ciągu dnia, dzisiaj były dwie.
Powiem Wam że Avatar mega film.Bardzo nam się podobał, nie odczułam tych ponad 3h, zjadłam nachosy pyyyychotka
gorąco polecam.
Super słyszeć małe serduszko
Poszłam z psem i napadły mnie 7 poty i mega głódpudełeczko rogalików wciągnęłam na poczekaniu
Teraz oglądam powtórkę meczu![]()
Mdłości są często ale w kinie nie byłoMdłości Ci ustąpiły dziś ? lepiej ?![]()