Karka_Krk
Fanka BB :)
W Krakowie tam gdzie ja dzwoniłam na Fundusz robią jednego dnia i badania i usg :-/ja wiem, że u nas w szpitalu jak robią to krew i usg jest jednego dnia, także to na prawdę różnie robią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Krakowie tam gdzie ja dzwoniłam na Fundusz robią jednego dnia i badania i usg :-/ja wiem, że u nas w szpitalu jak robią to krew i usg jest jednego dnia, także to na prawdę różnie robią
ja teraz sobie skomplikowałam. Zamiast iść tam gdzie poprzednio i mieć krew, a za kilka dni usg z podsumowaniem to poszłam do innej placówki. I tym sposobem dziś miałam spotkanie-wywiad z genetykiem, któregoś dnia mam zrobić krew, 12.01 usg i 17.01 znowu spotkanie z genetykiemW Krakowie tam gdzie ja dzwoniłam na Fundusz robią jednego dnia i badania i usg :-/
Ja byłam u jednego lekarza 6+5 i tylko widziałam serduszko a u prowadzącego byłam 7+2, 9+2 i puszczał mi serduszko. Też naczytałam się że jest szkodliwe ale z drugiej strony to chyba lekarz wie co robi. Trzeba ufać lekarzowi że wie co dobre.Hej, jak często puszczaja Wam bicie serduszka? Ja jestem w 11 tygodniu ciąży i już dwa razy. A czytałam że USG dopplerowskie nie jest za dobre w tak wczesnej ciąży
No dlatego ja mam termin tez prywatnie i wcześniej zrobiłam prywatnie samo pappa, a na Fundusz zobaczę jak to będzie wyglądać, najwyżej zrezygnujeja teraz sobie skomplikowałam. Zamiast iść tam gdzie poprzednio i mieć krew, a za kilka dni usg z podsumowaniem to poszłam do innej placówki. I tym sposobem dziś miałam spotkanie-wywiad z genetykiem, któregoś dnia mam zrobić krew, 12.01 usg i 17.01 znowu spotkanie z genetykiemczyli 3/4 razy muszę jeździć, a mam 40 km w jedna stronę
![]()
SuperCześć dziewczyny, przepraszam że tylko tak wpadam ale przed świętami to z czasem i siłami różnie bywa .
Zobacz załącznik 1476881
Zdjęcie nie bardzo wyraźne ale dzidzia melduje się że u niej wszystko dobrze, mamy już 2,5 cm![]()
Ja miałam puszczone na razie raz na chwilę na początku 10 tyg.Hej, jak często puszczaja Wam bicie serduszka? Ja jestem w 11 tygodniu ciąży i już dwa razy. A czytałam że USG dopplerowskie nie jest za dobre w tak wczesnej ciąży
Ja też nie słyszałam ...U mnie też 11 tydzień ,mój ginekolog też jest zdania , że nie jest to zbyt dobre i niestety nie słyszałam jeszcze ani razu .
Naprawdę ?? Ja idę na NFZ ... To oznacza że będę mieć te papa zrobione ??A idziesz na nfz czy prywatnie? Jak na nfz to oni Ci po prostu zrobią pappa z krwi w dniu usg :-)
Tak, u swojegoAle chodziło mi o prenatalne? :-) czy masz je u swojego gina?