reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny. Sorki że Was męczę ale czy myślicie że ta kreska ciemnieje? Czy jest taka sama ....
Jak u Was samopoczucie?

Załączniki

• IMG_20221111_123308.jpg
    IMG_20221111_123308.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 142
Cześć dziewczyny. Sorki że Was męczę ale czy myślicie że ta kreska ciemnieje? Czy jest taka sama ....
Jak u Was samopoczucie?
delikatnie ciemnieje ale chyba najlepiej sprawdzić przyrostem bety. To są tylko testy i one czasem dziewczynom z bardzo duża już beta wcale nie wybarwiaja się na taki ciemny jak testowa…

Ja dzisiaj znowu mam takie bóle okresowe, latam do kibelka co chwile sprawdzać czy jest już krew :/ plus taki, ze biegunka się uspokoiła 🙏 wizytę u lek mam w środę, jutro lecę do laboratorium spr progesteron ( zrobię tez betę 🙈 kto mi zabroni 😂)

Jak u Was samopoczucie?
Ciemniejsza.....
U mnie też mały procent nadziei , malutki...po wczorajszej wizycie pierwsza noc lepiej spałam. Mdłości nie mam, ale czuję ogromne zmęczenie i niemoc. Nawet zrobienie obiadu było wyzwaniem dzisiaj 😉 No i nie ma ochoty na słodycze 🙈

reklama
delikatnie ciemnieje ale chyba najlepiej sprawdzić przyrostem bety. To są tylko testy i one czasem dziewczynom z bardzo duża już beta wcale nie wybarwiaja się na taki ciemny jak testowa…

Ja dzisiaj znowu mam takie bóle okresowe, latam do kibelka co chwile sprawdzać czy jest już krew :/ plus taki, ze biegunka się uspokoiła 🙏 wizytę u lek mam w środę, jutro lecę do laboratorium spr progesteron ( zrobię tez betę 🙈 kto mi zabroni 😂)
Niestety nie mam możliwości zrobić bety. Nie mieszkam w pl więc zostaje mi tylko posiłkować się testami 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry