Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie w trakcie sprzątania ... Przed chwilą zmieniałam pościel i zaczęłam płakać . Mąż do mnie dlaczego płacze a ja że nie wiem i zaczęłam się śmiaćMy też święta u rodziny więc nic nie przygotowuje, a prezenty mam już od 2 tygodni![]()
Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokojutrzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami
![]()
My też święta u rodziny więc nic nie przygotowuje, a prezenty mam już od 2 tygodni![]()
To napawa nadziejąDziś stwierdziłam przy 12+5, ze gdyby nie sikanie w nocy i to ze zasypiam między 22 a 23 to nie czuje się w ogóle już w ciążyNo może jeszcze nie mam na nic apetytu
![]()
Daj znać jak poszło i który masz tydzień
Ja biorę... Miałam odstawiony na czas plamienia ale wczoraj Pani dr kazała znów przyjmować
Jej dziś same cudowne wieścipiękne te fotki
![]()
Ooo tak jabuszka i gazowane picie to teraz całe życieTo napawa nadziejączekam na ten czas... ja póki co dalej mdłości A dziś zawroty głowy
i ciągła ochota na jabłka, serki wiejskie i gazowane..