Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie też coś dziisaj zaczęło łapać, bez gorączki tfu tfu ale gardło boliHej dziewczyny, mnie nie dosc ze wróciła temperatura to i po wizycie powróciły wymioty. Jest masakraale najważniejsze że dziecko całe i zdrowe
![]()
Super macieMy już od kilku dni jesteśmy u teściowej
Mąż wczoraj postanowił że chciałby podzielić się nowiną z mamą w tajemnicy przed resztą. Ucieszyła się i przyjęła to na spokojniew końcu zostanie babcią po raz pierwszy
I w sumie cieszę z tego że wie dlatego że nie wpycha mi jedzenia na które nie mam ochoty.. i dzisiaj zaraz rano wybiegłam do ubikacji z mdłościami a wtedy domyśliłby się na 100% - sama to przyznała![]()
hejka!
Super macieW pierwszej ciąży 13 lat temu tez czekałam do 3 miesiąca i pamietam usg 23.12 i nowina na wigilie radość była a teraz już po testach każdy się dowiedział, widać mój organizm lubi być w ciąży