reklama

Lipcowe mamy 2023

U mnie było podobnie, młoda wpadła w histerie miałam jej powiedzieć ze to żart, teraz już czeka, rodzina tez w szoku zreszta pisałam już, 13 lat temu radość była na każdym kroku. Teraz czuje się jak okropnie, nikt nie wyczekuje tego dziecka
Bardzo to przykre 😢 u nas raczej zawsze jest radość z nowego dziecka także zupełnie nie rozumiem takiego podejścia 🤦

reklama
A mnie kichający Mąż w końcu zaraził, tak jak się tego obawiałam 😄😄 Dziewczyny, płuczę gardło wodą z solą, piję herbatki z cytrynką i imbirkiem, jem kanapki z cebulą albo nasmarowane czosnkiem.. I co mogę jeszcze? 🙄 Był taki temat przeziębień, ale teraz nie mogę go znaleźć 🤷🏻‍♀️ Mam tylko ból gardła i chyba niedługo zacznie mi się katar. 🤷🏻‍♀️

A z menu jadłam wszystko, mniam 😻

Przyjemnie spędzonych pozostałych dni Wam życzę ❤️
Ktoś tu wrzucał przepis na antygrypine (napój głównie z grejpfruta, czosnku, cytryny i miodu), nie miałam siły tego wrzucać wieczorem do thermomixa i po prostu zjadłam grejpfruta z miodem (imbir i cytrynę jeszcze w herbatce) i na następny dzień objawy czyli ból gardła i rozbicie minęło 😯😯😯 niewiem czy to zbieg okoliczności ale polecam spróbować. 😁

My już powiedzielismy rodzicom, jutro jedziemy do rodziny męża i powiemy całej reszcie czyli siostrom męża i ich małżonkom, chociaż na 100% wszyscy się już dawno domyślili bo ja też z tych co nie odmawiają lampki wina 😂 szczególnie jak skończyłam karmić syna po 2,5 roku to chociaż trochę sobie odbijalam 😂 chociaż przy dziecku "odbijalam" to 2 piwka 🙆

Wesołych świąt Dziewczyny!Oby wszystkie marzenia się spełniły, a ciąże były bezproblemowe😊
Ja wczoraj miałam jakiś gorszy dzień z jedzeniem i tylko podziubalam co nieco. Chyba za dużo zapachów i mnie mdliło. U nas wiedzą rodzice, mój brat i przyjaciółka. Ja mam wizytę 3.01 a prenatalne 09.01 - dla mnie prenatalne to też koszmar bo w 1 ciazy na nich dowiedziałam się że ciaza obumarła ( 2tyg szybciej)..dlatego też wizytę mam szybciej żeby sprawdzić czy wszystko ok. Za każdym razem obumierala w 9-10 tyg także jeszcze 2 dni i zacznie się 11 tydzień.

Mam dokładnie tak samo ,prenatalne 29.12 a stres okropny tymbardziej ,że czuje się normalnie zupełnie nie jak w ciąży .
Oj, też tak mam, ale jestem przeziębiona😆 Wszystko zjadłam, bez mdłości, gdzie wcześniej jak się ruszałam, to mnie naciągało. Jedynie piersi bolą niezmiennie. Ale do wizyty już niedaleko, bo we wtorek, więc wytrwam.. Wy też wytrwacie dziewczyny! 👍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry