Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wystawiać mógł , ale system tego nie przyjmie. Chyba że jest zaznaczone co innego ...Zadzwoń tam gdzie będziesz robić badania i dopytaj Jeśli lekarz wystawił skierowanie to niczym się nie przejmuj. I tak trzeba zrobić badania prenatalne bo są ważne i tego nie unikniesz.
Spróbuj zadzwonić i przełożyć wizytę ... Może się udaKurcze, gdybym pomyślała o tym wcześniej to pewnie udałoby się umówić te badania na początek stycznia i byłyby za darmoale zawalilam
![]()
a też masz w tym tygodniu tak? Oczywiście zrobię płatne jeśli nie będzie już opcji, ale trochę mi szkoda 500zl myśląc że mogłabym mieć za darmo 3 dni później..Ja rocznikowo 35 będę mieć też od 2023 a skierował mnie do kliniki na NFZ tez myślałam nad tymale jeśli będzie trzeba zapłacić to dla mnie nie będzie problemu tak czy siak..
moja koleżanka także miała wypisane skierowanie, ale jeszcze wcześniej, bo w wieku 33lat. Krzywo na nią patrzyła babeczka, ale zrobili jej zgodnie ze skierowaniem na NFZ. Wydaje się, że skoro ma się skierowanie na bezpłatne od lekarza to takie powinno być i już.Tak w piątek, ja wiedziałam że jest refundowane dopiero od 35 roku życia także sama juz nie wiem a wszystkie badania prócz zwykłych usg mam na nfz od mojego lekarza.
Też tak sądzę. Nie tylko wiek jest wskazaniem na darmowe badanie prenatalne, więc powinni wziąć pod uwagę to skierowanie.moja koleżanka także miała wypisane skierowanie, ale jeszcze wcześniej, bo w wieku 33lat. Krzywo na nią patrzyła babeczka, ale zrobili jej zgodnie ze skierowaniem na NFZ. Wydaje się, że skoro ma się skierowanie na bezpłatne od lekarza to takie powinno być i już.
Musiała mieć coś wpisane ... Z tego co pamiętam są trzy powody dla których badania są darmowe , jeden to wiek a dwóch pozostałych nie pamiętam ...moja koleżanka także miała wypisane skierowanie, ale jeszcze wcześniej, bo w wieku 33lat. Krzywo na nią patrzyła babeczka, ale zrobili jej zgodnie ze skierowaniem na NFZ. Wydaje się, że skoro ma się skierowanie na bezpłatne od lekarza to takie powinno być i już.
a mi mój lekarz nie dał skierowania bo powiedział że muszę mieć skończone. Za 2 dni kończę 34 lataZadzwoń tam gdzie będziesz robić badania i dopytaj Jeśli lekarz wystawił skierowanie to niczym się nie przejmuj. I tak trzeba zrobić badania prenatalne bo są ważne i tego nie unikniesz.