Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie nie zwrócił mi na to uwagi. Powiedział mi,że należy mi się bo poród będzie w 2023 a wtedy rocznikowo będę już miała 35 (mimo,że jestem w listopada więc nie skończone). A co do terminu to powiedział,że klinika wyznaczy już termin wg OM. No nic, mogłam jakoś wcześniej się nad tym zastanowić.A nie mówił Ci lekarz kiedy je wykonać ?? Mi np. zaznaczył że między 2 a 6 stycznia ( nie pamiętam dokładnie , a nie mam skierowania przy sobie )
mnie też pobolewa brzuch od kilku dni jak na miesiączke i poza tym nic się nie dzieje.Gratuluję wspaniałych wieści i trzymam kciuki za dalsze wizytujące
Ja mam jutro wizytę u prowadzącego a 02.01 prenatalne
Aktualnie jestem 11+4 i wrócił mi ból brzucha jak na miesiączkę. Objaw którego nie miałam już od kilku tygodni. Pobolewa was jeszcze brzuch na takim etapie czy to coś niepokojącego?
Ja jem majonez w dużych ilościach bo uwielbiamDziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie...Czy jecie majonez? Nie widzę na składach majonezów że są żółtka kurze z jajek pasteyzowanych. Ale chyba muszą być, prawda?
Mamy sałatkę jarzynową w domu, poświąteczna po mamie a ja gryzę się z myślami czy jeść czy nie. #drama
Sałatka jarzynowa to teraz moje drugie imięDziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie...Czy jecie majonez? Nie widzę na składach majonezów że są żółtka kurze z jajek pasteyzowanych. Ale chyba muszą być, prawda?
Mamy sałatkę jarzynową w domu, poświąteczna po mamie a ja gryzę się z myślami czy jeść czy nie. #drama
Pachwiny i biodra to pewnie więzadłaSałatka jarzynowa to teraz moje drugie imiętakże bez obaw o majonez sklepowy! Ja dziś za to mam takie bóle, ściągnięcia w biodrach, pachwinach, ze aż zaczęłam dziwnie chodzić…. Wydawało mi się ze zmiana chodu następuje już pod koniec ciąży, a tu takie coś
![]()