Karka_Krk
Fanka BB :)
To idziemy razem :-) ja mam o 11.30 a Ty?? Też się stresuje, jestem niewyspana, bo w nocy spać nie mogłamJejku idę na te prenatalne jak na ścięcie. Nie spodziewałam się że będę się tak denerwować. Trzymajcie kciuki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To idziemy razem :-) ja mam o 11.30 a Ty?? Też się stresuje, jestem niewyspana, bo w nocy spać nie mogłamJejku idę na te prenatalne jak na ścięcie. Nie spodziewałam się że będę się tak denerwować. Trzymajcie kciuki.
Powodzenia! Będzie dobrzeJejku idę na te prenatalne jak na ścięcie. Nie spodziewałam się że będę się tak denerwować. Trzymajcie kciuki.
To idziemy razem :-) ja mam o 11.30 a Ty?? Też się stresuje, jestem niewyspana, bo w nocy spać nie mogłam![]()
O 9:30 ale pewnie będzie poślizg bo dwie pacjentki są przede mną.To idziemy razem :-) ja mam o 11.30 a Ty?? Też się stresuje, jestem niewyspana, bo w nocy spać nie mogłam![]()
A ja w nocy nie mogłam spać przez to Twoje wczorajsze jedzenieTo idziemy razem :-) ja mam o 11.30 a Ty?? Też się stresuje, jestem niewyspana, bo w nocy spać nie mogłam![]()