Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Boże Pszczółka, tak bardzo współczuję.. nie wiem co powiedzieć, ale przytulam moncoDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Nawet nie wiem co powinnam Ci napisaćDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Dziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Przykro mi, że musisz przez to przechodzićDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Bardzo mi przykro , chodź nie trać wiary że wszystko będzie dobrzeDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Jejciu, pszczoleczko, tak mocno Cię ściskam. Mimo wszystko chcę i wierzę, że dzieciaczek sobie poradzi i wszystko się jakoś poukładaDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
Bardzo mi przykro, że spotkały Cię tak stresujące wieści, ale mocno trzymam kciuki, żeby z biopsji wyszły konstruktywne informacje, pozwalające uratować sytuacjęDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.