Pszczolka38
Fanka BB :)
Lekarka powiedziała, że rokowania są beznadziejne. Na wyniki biopsji trzeba czekać tydzień ale nadziei że będzie dobrze nie ma żadnych. Co ja mam teraz robić pogubiłam i załamałam się totalnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarka powiedziała, że rokowania są beznadziejne. Na wyniki biopsji trzeba czekać tydzień ale nadziei że będzie dobrze nie ma żadnych. Co ja mam teraz robić pogubiłam i załamałam się totalnie.
Pytała czy w ostatnim czasie byłam przeziębiona chora bo może mieć to znaczenie.Powiedziała od czego tak mogło się wydarzyć?
Nie trać nadziei![]()
Matko jak mi przykro. Nie trać jeszcze w Was wiary. Może uda się jeszcze coś zrobić. Będę z Wami myślamiDziewczyny niestety mój sen był proroczy. Piszę do was i ryczędziecko jest całe obrzęknięte rokowania kiepskie. Jutro mam zabieg biopsji kosmówki. Dlaczego mnie to spotyka co ja takiego w życiu złego zrobiłam.
To straszne! Nie wiem co napisać. Pszczółko, bądź dzielna w całej tej sytuacji, wspieramy Cię wszystkie dobrą myślą i słowem chociaż dla Ciebie nic to nie zmienia.Lekarka powiedziała, że rokowania są beznadziejne. Na wyniki biopsji trzeba czekać tydzień ale nadziei że będzie dobrze nie ma żadnych. Co ja mam teraz robić pogubiłam i załamałam się totalnie.
Nie przesadzaj już majonez sklepowy jest tak przerobiony i nafaszerowany dodatkami ze maskara nie szukaj problemu gdzie go nie maDziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie...Czy jecie majonez? Nie widzę na składach majonezów że są żółtka kurze z jajek pasteyzowanych. Ale chyba muszą być, prawda?
Mamy sałatkę jarzynową w domu, poświąteczna po mamie a ja gryzę się z myślami czy jeść czy nie. #drama
Ja miałam 10+0 ok 3,5Hej dziewczyny, co raz więcej Was po pranatalnych .
Moje pytanie jaki CRL miały wasze maleństwa podczas tego badania.
Martwe się, że moje było zbyt małe ale zaufałam lekarzowi .
CRL 4.64 I tydzień 11+2 . Co sądzicie ?
Idę dopiero 9.01 do prowadzącego lekarza z tymi badaniami .
W sumie mam też termin na 30 na prenatalne którego jeszcze nie zdążyłam odwołać.
Heh przygarnelabym termin 30.12 jeśli to Bydgoszcz albo GdańskJa mam 2.1 ale ciąża jest 10 dni wcześniejsza niż początkowo dzwoniłam i nie ma miejsc wcześniej
,Na zwykła wizytę? Potrzebujesz termin? Może być kawałek od Gdańska bo wiem gdzie by cie przyjęli