reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wróciłam, bobo rośnie i wszystko w porządku 🥰 kolejny pakiet badań zlecony i dalej odpoczywamy na zwolnieniu lekarskim.
Wg usg 9w3d wg OM 9w5d. Pierwszy raz miała badanie przez powłoki brzuszne.

Załączniki

• 20221228_181120.jpg
    20221228_181120.jpg
    631,2 KB · Wyświetleń: 85
Jaaaa za równy tydzień i ja mam prenatalne i pierwsza wizytę po miesiącu u lekarza 😱😱🙈
Jeszcze dziś dzień przyniósł takie informacje @Pszczolka38 dalej wierzę że to pomyłka 😔
Na dodatek @Karka_Krk się nie odzywa ... No zwariować można ... Jeszcze od dwóch dni codziennie wieczorem boli mnie głowa 😔😔

Przez nerwy ... Ja to mam na tle nerwowym niestety 😔😔 byle wytrwać ten tydzień i później już będzie z górki ... Jak tylko okaże się że jest wszystko dobrze zamawiam detektor .

Tylko błagam niech będzie dobrze 🙏🙏🙏🙏❤️

Dzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .

Melduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej 😀

Załączniki

• 20221228_173142.jpg
    20221228_173142.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 118
Dzisiejszy dzień na forum nie był szczęśliwy mimo wszystko mam nadzieję ,że u Pszczółki sytuacja okaże się nie aż tak zła jak na tą chwilę myśli .Trochę mnie ta wiadomość załamała ,jutro moje badania prenatalne i stres wzrósł o milion procent .Trzymam kciuki za nas wszystkie i wierzę ,że nie z takiej opresji nasze fasolki wyjdą obronną ręką .
To wizytujemy razem ❤️ mnie dzisiejsze wiadomości też rozbiły totalnie 😢 i mam coraz czarniejsze myśli że przecież u mnie też nie może być tak pięknie 😭

reklama
Melduję, że też dzisiaj miałam prenetalne i odpukać narazie wszystko wygląda dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Jak chcę to mogę zrobić jeszcze PAPP-e i zamknąć temat prenetalnych badań.
Wrzucam jedno z wielu zdjęć bobaska.
Na 75% płci męskiej 😀
Bardzo dobra wiadomość 😍 ile dziecko ma cm?
To wygląda na to, że póki co mamy samych chłopców na grupie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry