Wiem ,że nasz NFZ jest do dupy ale nie można myśleć,że badanie będzie przez to wykonane mniej dokładnie .Ja chodzę do lekarza prywatnie a to badanie mam refundowane i będzie je wykonywał ten sam lekarz który robi to również odpłatnie .Sama jestem pracownikiem ochrony zdrowia i u nas każdy pacjent przyjmowany jest tak samo nie ważne czy płaci czy z NFZ i pewnie dlatego liczę na to ,że w innych placówkach również tak traktują pacjentów .Szczerze mówiąc nie spotkałam się nigdy w placówce NFZ żeby mnie źle potraktowano ,owszem widać czasem po wyposażeniu że to nie high life ale liczy się personel i to jak wykonuje swoją pracę .Głowa do góry zobaczysz ,że badanie będzie równie profesjonalneJa też głęboko wierzę że będzie dobrze ale jednak obawy są... Dodatkowo mam stres że znów zawiodę się na tych badaniach przez to że wykonam je na fundusza według ostatniego USG jutro będzie u mnie już 13+4 więc nie ma opcji żebym gdzieś się dostała prywatnie przed 14tc
@Karka_Krk napędziłaś mi stracha ale super wieści
ja do tej pory jak miałam takie badanie to też właśnie tak wszystko szczegółowo miałam opisywany każdy narząd... Obym jutro też przyszła do Was z taką nowiną
już bym mogła iść spać najchętniej ale córka ma inne plany
![]()