Pszczolka38
Fanka BB :)
Ja już po zabiegu stresowałam się okropnie, ale nie było tak źle. Praktycznie nic mnie nie bolało jedynie czułam dyskomfort w brzuchu jak pobierali kosmówkę. Teraz tydzień czekania na wyniki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wczoraj zajęło kilka godzin znalezienie. Odpuscilam i spróbowałam później, akurat byłam po sytym obiadku i złapałam za pierwszym dotknieciemNo właśnie u mnie już dziś 12+2 ... Niby jest od 12tc ... Mam nadzieję że usłyszę bez nerwów i stresu ... Eh... Jak usłyszę to obiecuje że już ani razu nie będę zastanawiać się czy wszystko jeY dobrze , nie będę wątpić... Chodź wierze w moje dziecko to jedynak bardzo się boje
Ja już po zabiegu stresowałam się okropnie, ale nie było tak źle. Praktycznie nic mnie nie bolało jedynie czułam dyskomfort w brzuchu jak pobierali kosmówkę. Teraz tydzień czekania na wyniki.
Mi wczoraj zajęło kilka godzin znalezienie. Odpuscilam i spróbowałam później, akurat byłam po sytym obiadku i złapałam za pierwszym dotknieciemwieczorem już nie mogłam uchwycić.
detektor traktuje jako zabawkę a nie profesjonalny sprzęt więc się nie martwię. Za to teraz czekam w przychodni na usg![]()
jestes bardzo dzielna !Ja już po zabiegu stresowałam się okropnie, ale nie było tak źle. Praktycznie nic mnie nie bolało jedynie czułam dyskomfort w brzuchu jak pobierali kosmówkę. Teraz tydzień czekania na wyniki.
O ile mnie przyjmie, bo jestem tu na tzw "krzywy ryj"To czekamy na wieści po![]()
Wszystkie trzymamy kciuki bardzo mocnoJa już po zabiegu stresowałam się okropnie, ale nie było tak źle. Praktycznie nic mnie nie bolało jedynie czułam dyskomfort w brzuchu jak pobierali kosmówkę. Teraz tydzień czekania na wyniki.
Mi wystarczy że raz usłyszę a będę naprawdę spokojna. Po prenatalnych jeśli wszystko będzie dobrze to idę też na NFZ albo Luxmed do lekarza aby prowadzić ciążę... Żeby wizyty mieć co 2 tygodnie .... Mam nadzieję że jutro będę spokojniejsza i usłyszę najpiękniejszy dźwięk serduszkaMi wczoraj zajęło kilka godzin znalezienie. Odpuscilam i spróbowałam później, akurat byłam po sytym obiadku i złapałam za pierwszym dotknieciemwieczorem już nie mogłam uchwycić.
detektor traktuje jako zabawkę a nie profesjonalny sprzęt więc się nie martwię. Za to teraz czekam w przychodni na usg![]()
Co to tz rozumiem ze chodzi i partnera ale skąd taki skrótWasi TZ z wami na sylwestra przy 0 % czy tylko wy?