Iskierka nadziei
Fanka BB :)
U mnie dokładnie, wszystko jakoś takie nie do jedzenia. Tak na siłę jem bo trzeba.Ja nie mam mdłości ani wymiotów ale mogłabym w ogóle nie jeść...nie smakuje mi jakośtakże cieszę się że ktoś ogarnia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dokładnie, wszystko jakoś takie nie do jedzenia. Tak na siłę jem bo trzeba.Ja nie mam mdłości ani wymiotów ale mogłabym w ogóle nie jeść...nie smakuje mi jakośtakże cieszę się że ktoś ogarnia
![]()
Mój syn w styczniu kończy 11 lat. I mam plan kupić mu na prezent koszulkę z napisem ,, Będę starszym bratem " też jestem ciekawa dokładnej reakcji ale wiem że będzie bardzo szczęśliwy.Moja córcia ma 13 lat ciekawe jaka będzie reakcja
Uff czyli nie jestem już z największą betą tutajAaaaa przyznam się , dziś znów robiłam betęmusiałam zrobić morfologię dla immunologa więc przy okazji zrobiłam betę ... I dzisiejszy wynik 19dpt to 8695
rośnie fasolka
za tydzień już wizyta serduszkowa ,
![]()
też miewam bóle głowyDziewczyny czy macie bóle głowy? Ja wcześniej zawsze brałam solp…adeine, bo tylko to pomagało. Teraz nie wiem co robić
W poprzedniej ciąży jakoś może z dwa razy miałam aż takie bóle a teraz ciągle.
ja też zamówiłam z vinted dla córki taka koszulkę i mamy zamiar pojechać z nią do dziadków jak już będzie wszystko pewneMój syn w styczniu kończy 11 lat. I mam plan kupić mu na prezent koszulkę z napisem ,, Będę starszym bratem " też jestem ciekawa dokładnej reakcji ale wiem że będzie bardzo szczęśliwy.
ja mam proga w jednostce nmol wiec to jakieś 8 ngUff czyli nie jestem już z największą betą tutajchociaż kto wie jaki mam teraz wynik
Ewi zmartwilas mnie tym progesteronem bo ja miałam też niski i w poniedziałek chyba pojadę zbadać
co do ćwiczeń to biegałam codziennie ale we wrześniu miałam uraz kręgosłupa i od tamtej pory mam przerwę a teraz tak jak Pszczółka wole dmuchać na zimne...
ja mam proga w jednostce nmol wiec to jakieś 8 ngjedyne co to się pocieszam, ze może złapałam go w tym spadku i ja przed ciąża tez miałam niski, wiec tak mam…póki nie krwawię to jest nadzieja
zobaczymy w środę na wizycie
Zawsze trzeba mieć nadziejęja mam proga w jednostce nmol wiec to jakieś 8 ngjedyne co to się pocieszam, ze może złapałam go w tym spadku i ja przed ciąża tez miałam niski, wiec tak mam…póki nie krwawię to jest nadzieja
zobaczymy w środę na wizycie
napisałam do niego ale pewnie odpisze najwcześniej w poniedziałek wiec nic więcej nie mogę już zrobić. Nie byłam nawet jeszcze na wizycie wiec nie mam nawet pewności czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu wiec i tak myśle, ze czekać muszę do środyMoze skonsultuj to ze swoim gin i moze zapobiegawczo wypisze Ci progesteron