Hej dziewczyny ! Witam Was w Nowym Roku życzę Nam przede wszystkim duzo zdrowia i cierpliwości.. no i jak najmniej obaw

Ja tak jak mówiłam, miałam jechać na Sylwestra w góry, ale przez moje choróbsko zdecydowaliśmy się zostać w domu. Oczywiście przepadła nam kasa z zaliczki, ale zdrowie jest ważniejsze.. ostatecznie bawiliśmy się razem z bratem i szwagierką i jeszcze jedna parką. Wytrzymałam podobnie jak Wy.. do 1, ale laski... Ja mam ciągle taką zgagę ze juz mam dość. Czy ktoś również się męczy tak że zgagą i z uczuciem kwasu w buzi ???

Co chwilę muszę myc zęby, ewentualnie miętową guma mnie ratuje. Ale już mam dosyć...

(
Jeśli chodzi o diete, to przed ciąża w moich żyłach płynęła czekolada zamiast krwi, po prostu bylam uzależniona od słodyczy. Teraz słodyczy mi się nie chce w ogóle, za to jabłka, mleko, mleko smakowe, jogurty, jajka , serki, sery i lody ale śmietankowe. Wydaje mi się, że przez tą zgagę taką mam ochotę. Wyczytałam że najlepiej zrezygnować ze smażonego i chyba tak muszę zrobić, bo się zamęczę

Co do prenatalnych, to widzę, że zostanę ja ostatnia

ktoś miał na 13.01 tak jak ja, ale widzę że przełożyli- zaazzzdro. Ja trochę jeszcze muszę poczekać no ale... Dam rade. Trzeba.