Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka, ja też od dziś tu i też dziś plenatarneHej wszystkim przyszłym mamusia. Dołączam do waszego grona. Termin mamy na 12.07 . Dziś mieliśmy prenatalne wszystko wyszło ok . Nie było widać jeszcze jaka płeć, ale może ktoś będzie coś w stanie zasugerować po wyrostku ?
Takie odwoływanie wizyt powinno być karalneMi właśnie odwołali wizytę i przenieśli o tydzieńmoże to głupie, ale się zestresowałam i popłakałam.
Od dwóch dni żyłam tylko myślą o wizycie.![]()
Super wiadomość!Ja juz po prenatalnych !Od rana był stres duży, siedziałam pod tym gabinetem z walącym sercem
wszystko dobrze wyszło, na szczęście po obliczeniach ryzyko wyszło małe,moj lekarz to jakoś obliczał z wyniku pappy. Moj maz byl ze mna i słyszelismy serduszko
wiecej zapamietal.z tej wizyty bo ja bylam w stresie
Mały sobie spokojnie leżał i pokazał ze jest chłopcem !
a termin przesunął mi się na 9.07 o jeden dzień @xoxo. Wiem co czujesz moje badanie miało być w piątek i też byłam załamana
![]()
GratulujęHej wszystkim przyszłym mamusia. Dołączam do waszego grona. Termin mamy na 12.07 . Dziś mieliśmy prenatalne wszystko wyszło ok . Nie było widać jeszcze jaka płeć, ale może ktoś będzie coś w stanie zasugerować po wyrostku ?
A ja polecam też zwykła wazelinę a tisane też jest swietnaPomadka do ust Tisane, w aptece lub Hebe. Działa cuda na suche usta.
Ja nawet nie wiem gdzie tam patrzećGratulujęja tam widzę dziewczynkę
oczywiście bierz to z przymrużeniem oka
![]()
Ja wg nie miałam w ciazy badanego progesteronu jedynie podszas starań z prolaktyna sprawdzałam o bulo w normieA jeszcze a propos progesteronu, to czy macie zlecone okresowe badania tego hormonu?
I dwa, od kiedy zaczyna się badać czy z szyjką jest wszystko ok? I że z łożyskiem jest ok. Wiem że niektóre dziewczyny biorą do końca ciąży luteinę na noc dla podtrzymania szyjki. Mój lekarz oczywiście twierdzi że nie trzeba, ale wolę się dopytać też w innych źródłach![]()
też mi się tak wydaje . Za 2 tyg mam wizytę u swojego lekarza może już coś powieGratulujęja tam widzę dziewczynkę
oczywiście bierz to z przymrużeniem oka
![]()