dirtycriminal
Fanka BB :)
A to już po przeliczeniu twojego lekarza? Chyba trivhe pochopnie z ta amniopunkcja tobjednak nie wynik 1:10 lub mniej...Jestem załamana
Wyszło mi ryzyko zd 1:212
Lekarz zalecil amniopunkcję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to już po przeliczeniu twojego lekarza? Chyba trivhe pochopnie z ta amniopunkcja tobjednak nie wynik 1:10 lub mniej...Jestem załamana
Wyszło mi ryzyko zd 1:212
Lekarz zalecil amniopunkcję
moja znajoma miala 1:53 - nie zdecydowala sie na amnio , zrobila test sanco - zdrowa dziewczynke urodzilaA to już po przeliczeniu twojego lekarza? Chyba trivhe pochopnie z ta amniopunkcja tobjednak nie wynik 1:10 lub mniej...a nifty? I jak wyszło usg??
Mój lekarz dopiero za tydzień zobaczy te wyniki. Bo on sam nie wykonuje prenatalnychA to już po przeliczeniu twojego lekarza? Chyba trivhe pochopnie z ta amniopunkcja tobjednak nie wynik 1:10 lub mniej...a nifty? I jak wyszło usg??
Kość nosowa widoczna.czy na usg przeziernosc karkowa byla w normie i kosc nosowa widoczna?
Nie wiem dlaczego zalecił odrazu amniopunkcję.A to już po przeliczeniu twojego lekarza? Chyba trivhe pochopnie z ta amniopunkcja tobjednak nie wynik 1:10 lub mniej...a nifty? I jak wyszło usg??
Południowy wschód, mieszkam w East Sussex nad morzem. Właśnie od tygodnia mamy ciągły sztorm wiec jest okropnie!No to dzisiaj będę świętować i może w końcu coś dobrego zjem na kolację
Już zapomniałam jak to jest jeść praktycznie wszystko
Mam dokładnie tak samo, ta zima w UK jest bardzo mroźna więc do pracy założyłam buty ponad kostkę żeby mi nie piździlona dzień dobry dostałam komentarz czy u mnie to już śnieg pada że tak się ubieram
Z której części uk jesteś? Bo ja z Londynu![]()
Poczekaj do wizyty 1:200 to nie jest bardzo źle, a to już jest po tych przeliczeniach drugich? Bo mi pokazuje 1:300 po przeliczeniu lekarza 1:6000 nie znam się, ale mam wsrod znajomych też kilka przpadkow co powychodziły takie normy a dzieci zdrowe. I ważne jak usg wyszło bo jeslinlekarz nic nie widział to nie ma co na zapas się martwić (chociaż łatwo mowic)Mój lekarz dopiero za tydzień zobaczy te wyniki. Bo on sam nie wykonuje prenatalnych
Porozmawiaj może o tym z lekarzem prowadzącym i może badania Panorama, Sanco Nifty itd zamiast tej amnio . Moja siostra miała 1:300 i zdrowa dziewczyna . Robiła niftyNie wiem dlaczego zalecił odrazu amniopunkcję.
Moja Szwagierka miała 1.5 roku temu też taką samą sytuacje i zrobiła test Sanco. Urodziła zdrowego chłopczyka.moja znajoma miala 1:53 - nie zdecydowala sie na amnio , zrobila test sanco - zdrowa dziewczynke urodzila