Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To faktycznie dolna granica. Nie daj się zbyć na recepcji, najlepiej włączyć progesteron jak najszybciej. Nie zamartwiaj się, działasz tak jak trzeba. Jeśli pani doktor będzie niedostępna to chyba jechałbym gdziekolwiek, np na IP. Chodzi tylko o receptę bo na tym etapie USG nic nie pokaże.Ja 4 tydzień, beta pięknie rośnie. W czwartek miałam 117, w sobotę 217, a dziś 454. Tyle że zrobilam dziś też progesteron i mam 11,05Jutro dzwonię do recepcji i proszę o kontakt telefoniczny do mojej Pani ginekolog.. Zmartwiłam się na maksa
Może głupio zapytam, ale co to jest IP?To faktycznie dolna granica. Nie daj się zbyć na recepcji, najlepiej włączyć progesteron jak najszybciej. Nie zamartwiaj się, działasz tak jak trzeba. Jeśli pani doktor będzie niedostępna to chyba jechałbym gdziekolwiek, np na IP. Chodzi tylko o receptę bo na tym etapie USG nic nie pokaże.
Czemu mówię"nie daj się zbyć" - ja dzisiaj próbowałam zapisać się do ginekologa na NFZ (chodzę prywatnie ogólnie, ale chciałabym chociaż badania móc zrobić bezpłatnie). A tu klops: na 6 przychodni terminy w styczniu. Mówię że jestem w ciąży, kobiety w ciąży podobno trzeba przyjąć do 7 dni roboczych od zgłoszenia, ale "nie praktykują tego". Trochę się zszokowałam. Nie korzystam wgl z NFZ, teraz trochę chciałam i odbiłam się od ściany.
Izba przyjęćMoże głupio zapytam, ale co to jest IP?
Okej, dziękuję. Liczę jednak ze dodzwonię się do recepcji i mnie nie oleją bo to ogólnie prywatna klinika i obsługa jest superIzba przyjęć![]()
Mam tak samo! Cały dzień mdłości czy jestem głodna czy cos zjemCzy wy też czujecie sie jak na lekkim kacumnie suszy, ssie caly czas, ale jak tylko pomyślę o zjedzeniu to mnie mdli lekko
![]()
Ja wizytę mam jutro... już nie mogę się doczekać, to będzie 6+4 tydzień więc może uda się zobaczyć serducho... jak myślicie?Co Wy dziewczyny śpicie?Która jutro wizytuje?
Tak samo , zapisałam się na NFZ dla badań , termin mam na 19/12To faktycznie dolna granica. Nie daj się zbyć na recepcji, najlepiej włączyć progesteron jak najszybciej. Nie zamartwiaj się, działasz tak jak trzeba. Jeśli pani doktor będzie niedostępna to chyba jechałbym gdziekolwiek, np na IP. Chodzi tylko o receptę bo na tym etapie USG nic nie pokaże.
Czemu mówię"nie daj się zbyć" - ja dzisiaj próbowałam zapisać się do ginekologa na NFZ (chodzę prywatnie ogólnie, ale chciałabym chociaż badania móc zrobić bezpłatnie). A tu klops: na 6 przychodni terminy w styczniu. Mówię że jestem w ciąży, kobiety w ciąży podobno trzeba przyjąć do 7 dni roboczych od zgłoszenia, ale "nie praktykują tego". Trochę się zszokowałam. Nie korzystam wgl z NFZ, teraz trochę chciałam i odbiłam się od ściany.