Miętusek
Moderator
Trzymamy kciuki!!!!Jaaaa jeszcze jak zwykle jest obsuwa:/ za każdym razem jak jestem u lekarza teraz to jest obsuwa ... Czy to dobry znak ??Jeszcze trochę muszę poczekać
Błagam żeby było dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki!!!!Jaaaa jeszcze jak zwykle jest obsuwa:/ za każdym razem jak jestem u lekarza teraz to jest obsuwa ... Czy to dobry znak ??Jeszcze trochę muszę poczekać
Jak znajdziesz ciekawy link o tym to podeslij proszę. Mnie od wczoraj boli, nie wiem czy to po tym usg? Było delikatne, ale może ze dużo dłużej niż zwykle? Sama nie wiem, ale teraz sobie leżę i tez mnie strasznie kłuje po lewej stronie jakby jajnik, coś jak na owulacje ból. Sama nie wiem już.. i przy zmianie pozycji z boku na bok tez bardziej odczuwalne
Jaaaa jeszcze jak zwykle jest obsuwa:/ za każdym razem jak jestem u lekarza teraz to jest obsuwa ... Czy to dobry znak ??Jeszcze trochę muszę poczekać
SłodkoTo moja pierwsza ciąża, jednak w jeansach normalnych to już nie chodzę od dawna, ponad miesiąc będzie. Jakoś mnie uciekały mimo,ze tak naprawdę dopiero teraz widzę jak się brzuszek zaczyna zaokrąglać. No i mam 6kg na minusie. Jak ustane bokiem do lustra to już jakiś czas widzę małe zaokrąglenie pod pępkiem![]()
Jaaaa jeszcze jak zwykle jest obsuwa:/ za każdym razem jak jestem u lekarza teraz to jest obsuwa ... Czy to dobry znak ??Jeszcze trochę muszę poczekać
tak ja tez mam jest Ok i lekarz mówi ze to norlamnieNa razie wszędzie piszą że takie kłucia są normalne przez rozciąganie macicy no i wzmożoną pracę łożyska które właśnie się kształtuje... No nic poczekam cierpliwie jak się sytuacja rozwinie... Za oknem słońce to pójdę z młodą na malutki spacerek żeby o tym nie myśleć
Zaczynam 13+3 (bo mały się przesunął o jeden dzień) a mój sen to wygląda całkowicie inaczej niż przed ciążą. Zawsze wstawałam 6.30/ 7.00 jak do pracy na rano to i 5.00Ja jestem teraz 12 + 3, a Ty ? I powiem Ci, że też czasem mi się pojawiają dolegliwości że strony ukl. Pokarmowego, ale ogólnie czuje się o wiele lepiej niż na początku. Z tym że jeśli chodzi o spanie.. to dalej lubię sobie poleżeć dłużej![]()
Ja jak leżę jeszcze nie widzę ale czuje twarda masę, dałam mężowi wyczuć wczoraj i się śmiałam ze to jak taki duży ziemniak w moim brzuchuja jak leżę na plecach to już widzę wybrzuszenie tam gdzie wyczuwam macice