a to miało być prenatalne ?Kurcze... miałam mieć wizytę o 16.00 lekarz zadzwonił i odwolal :< teraz nie wiadomo kiedy będzie, powiedział, że może w sobotę. Oszaleje... cały dzień w stresie.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to miało być prenatalne ?Kurcze... miałam mieć wizytę o 16.00 lekarz zadzwonił i odwolal :< teraz nie wiadomo kiedy będzie, powiedział, że może w sobotę. Oszaleje... cały dzień w stresie.![]()
taka to miało być prenatalne ?
Mnie położna powiedziała ze gorące kąpiele są nie wskazane, a ponieważ innej nie uznaje to tylko prysznic mi pozostał.Właśnie apropo brania kąpieli czy prysznica ?
Ja zawsze musiałam mieć prawie wrzątek i do tej pory się tak kąpie, zastanawiam się czy to może zaszkodzić w jakiś sposób ?..
U nas dokładnie to samo. Chodzę prywatnie i to ciężko z terminem.. bo lekarz przyjmuje tylko raz w tygodniu . Na NFZ nawet nie chce widzieć na kiedy byłby termin, bo jak raz pytałam to było jakoś na początku grudnia to Pani poinformowała mnie, żeby dzielnic po 15tym grudnia i wtedy zaczynają się zapisy na NOWY ROK .U nas zrobiła się z miasta dziura. Jest dwóch lekarzy co prowadzą ciążę i ten lepszy przyjmuje raz w miesiacu. Cieżko sie do niego dostać więc wizyta raz na miesiac. Teraz miałam 22.12.2022, a mam nastepną na 26.01.2023. Na USG plenatarne zaprosił priv -godzina jazdy w jedną stronę autem. Nie było wyjścia. Mielismy przed pandemią remont porodówki i nowy sprzet z WOŚP też i zamknęli w 2020 roku. Chore to.
Ja się czuję dużo, dużo pewniej - już sam fakt, że miałam je na nfz ze względu na wiek mnie trochę dołował- że niby większa szansa na wady itp.Dziewczyny, które już jesteście po szczęśliwych prenatalnych - czy czujecie się już troszeczkę pewniej, stres jest mniejszy? Czy nie ma różnicy?![]()
sprawdzałam przed chwilą na znany lekarz, ale niestety nie ma prenatalnych na dziśA który tydzień? Spróbuj gdzie indziej u siebie w mieście prywatnie może akurat będzie termin lub coś się zwolniło. Nie denerwuj się na pewno będzie jakieś rozwiązanie![]()
Ale kolekcja! Ja mam 2Gdyby udało się uchwycic ten nosek u mojego bejbika odetchnęłabym porządnie, a tak jednak w głowie siedzi. Ale jest zdecydowanie lepiej. Pójdę za tydzień na powtórkę to się wszystko rozwiąże![]()
Za chwilę ruszam 300km do rodzinki z wieściaminie wiem jak nadrobię czytanie później, tak się rozpisałyście
![]()
Wy też macie tyle zdjęć z prenatalnych?liczyłam, że dostanę 2 może 3
![]()
sprawdzałam przed chwilą na znany lekarz, ale niestety nie ma prenatalnych na dziśjuż chyba muszę czekać na jego telefon tak będzie szybciej.