Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow zazdroGdyby udało się uchwycic ten nosek u mojego bejbika odetchnęłabym porządnie, a tak jednak w głowie siedzi. Ale jest zdecydowanie lepiej. Pójdę za tydzień na powtórkę to się wszystko rozwiąże
Za chwilę ruszam 300km do rodzinki z wieściaminie wiem jak nadrobię czytanie później, tak się rozpisałyście
Wy też macie tyle zdjęć z prenatalnych?liczyłam, że dostanę 2 może 3
![]()
Ogórkowa mi się marzyła jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciążyJa mam teraz ochotę na pomidory,leczo, pomidorowa cały czas chodzą za mną dzis też pomidorowa i naleśniki![]()
Ja mam chyba z 12 zdjęć a tylko na jednym widzę że to moje dzieckoWow zazdroja dostałam tylko trzy fotki: jedna karku, jedna serca i jedna mózgu
Do mnie dotarł w grudniu, ale że zbiegło się to u mnie z największym nasileniem mdłości to dopiero od jakiegoś tygodnia eksperymentuję :-)
Ojej, w takim razie najlepiej jakbyś się przestawiła na nieco zimniejsza wodę. Zbyt ciepła woda może powodować odklejanie się macicy - takie mam info od lekarza. Ja sama cierpię z powodu ochłodzenia swoich kąpieli odkąd zaszłam w ciążeWłaśnie apropo brania kąpieli czy prysznica ?
Ja zawsze musiałam mieć prawie wrzątek i do tej pory się tak kąpie, zastanawiam się czy to może zaszkodzić w jakiś sposób ?..
HehehJa mam chyba z 12 zdjęć a tylko na jednym widzę że to moje dzieckoreszta dla mnie to jakieś plamki dziwne
![]()
Ja teraz też zrezygnowałam z kąpieli w wannie, bo uwielbiałam moczyć się we wrzątkuOjej, w takim razie najlepiej jakbyś się przestawiła na nieco zimniejsza wodę. Zbyt ciepła woda może powodować odklejanie się macicy - takie mam info od lekarza. Ja sama cierpię z powodu ochłodzenia swoich kąpieli odkąd zaszłam w ciążebo uwielbiam wrzątek chociaż jest niezdrowy dla skory - szczególnie zima i latem kiedy tylko w ten sposób mogę zagrzać zimne stopy itp
i do tej pory kapie się tylko w prysznicu bo nie kupiłam jeszcze termometru do wody żeby kapać się w wannie - nie ufam swojemu osądowi bo dla mnie np ciepła woda jest już parząca dla mojego męża
wiec muszę w końcu zebrać się i kupić termometr zanim zanurzę się cała w kąpieli w wannie. Temperatura która poleca się dla ciężarnych to najlepiej temperatura ciała, a max temperatura 38 stopni
ja dziś też robiłam dosłownie kilka minut ale nie mam thermomixa a jedynie maszynkę do mięsa z wymienną końcówką do tarciaMnie ciekawi chlebek i bułeczki. Oraz placki ziemniaczane podobno wystarczy 45 s i gotowe do pieczenia. Mój mąż uwielbia i zapowiedział pierwsze co mam mu zrobića dla mnie zawsze było koszmarem ucieranie ziemniaków
![]()