JestemMama!
Fanka BB :)
A ja bym chciała i marzę żeby ten lipiec przyszedł jak najszybciejDzień dobry dziewczyny, tak leżę i mam taką rozkminę z rana. Pierwszy raz w życiu marze, żeby lipiec i sierpień nie były tak upalne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja bym chciała i marzę żeby ten lipiec przyszedł jak najszybciejDzień dobry dziewczyny, tak leżę i mam taką rozkminę z rana. Pierwszy raz w życiu marze, żeby lipiec i sierpień nie były tak upalne![]()
Oj ja też. Tym bardziej że jak budowaliśmy dom to mąż się uparł że nie robimy klimatyzacji, a teraz marudziDzień dobry dziewczyny, tak leżę i mam taką rozkminę z rana. Pierwszy raz w życiu marze, żeby lipiec i sierpień nie były tak upalne![]()
Oj ja też. Tym bardziej że jak budowaliśmy dom to mąż się uparł że nie robimy klimatyzacji, a teraz marudzimyślałam czy nie kupić klimatyzatora takiego większego przenośnego. Teraz na pewno stoją lepiej cenowo niż w sezonie. Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym?
Nie, jesteś po prostu w mniejszości kobiet, w tych 5%, ale to tylko siatka centylowa, wciąż wszystko jest w normie.No właśnie też wszędzie czytań że problem jest zawyżonej NT, ale nikt nie miał przypadku zaniżonej ?
Czy ja jestem ewenementem jakimś![]()
Tak, ja tak samo. Już bym chciała, żeby dziecko się urodziłoA ja bym chciała i marzę żeby ten lipiec przyszedł jak najszybciejjuż się nie mogę doczekać aż moja kruszynie wezmę w ramiona. Chyba spać nie będę mogła , będę ciągle się w nią wpatrywać ... Mój may cud, Wymodlony , Wywalczony . Moje największe szczęście
![]()
ja myśle, że po co te normy są i jeśli się mieści to pewnie jest dobrzeWłaściwie co oznacza tak niska przezierność? Bo na internecie widzę tylko zawyżona..
Nie, jesteś po prostu w mniejszości kobiet, w tych 5%, ale to tylko siatka centylowa, wciąż wszystko jest w normie.No właśnie też wszędzie czytań że problem jest zawyżonej NT, ale nikt nie miał przypadku zaniżonej ?
Czy ja jestem ewenementem jakimś![]()
Tak, ja tak samo. Już bym chciała, żeby dziecko się urodziłoA ja bym chciała i marzę żeby ten lipiec przyszedł jak najszybciejjuż się nie mogę doczekać aż moja kruszynie wezmę w ramiona. Chyba spać nie będę mogła , będę ciągle się w nią wpatrywać ... Mój may cud, Wymodlony , Wywalczony . Moje największe szczęście
![]()
Też dzisiaj, jak się obudziłam, pomyślałam, że czuję się, jakbym miała okres dzisiaj dostaćA ja miałam nad ranem takie delikatne skurcze jak na okres i we śnie sobie myślę o zaraz wezmę tabletkę, bo niebawem okres przyjdzie a po chwili do mnie dotarło, że no raczej nie przyjdziea ja z tych, co jak mam okres, to tylko ketonal, bo nic innego tego bólu nie łagodzi :/