dirtycriminal
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny powodzenia na wizytach
czytam że też macie sny jak z surrealistcznego serialu 
mam to samo, codziennie budzę się i zastanawiam co się wydarzyło
ponoc za to odpowiada progesteron tak gdzieś przeczytałam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam tak że snami w ciąży. Są bardzo realistyczne i takie głupoty jak nigdy mi się nie śniły. Pamiętam wszystko że szczegółami a zazwyczaj nie pamiętałam moich snów. Tak podobno jest w ciążyApropo snów, to ja też odkąd jestem w ciąży mam takie dziwne i bardzo wyraźne sny, nigdy aż tak nie miałam, nie wiem czy to ciąża tak na to wpływa czyczasami jak się budzę i dotrze do mnie jaki miałam sen, to nie mogę ogarnąć jakim cudem mogły mi się przyśnić takie dziwactwa
![]()
mam identycznie. Albo zboczone albo dziwne, ale wszystkie pamietam ze szczegółami jak nigdy!Też mam tak że snami w ciąży. Są bardzo realistyczne i takie głupoty jak nigdy mi się nie śniły. Pamiętam wszystko że szczegółami a zazwyczaj nie pamiętałam moich snów. Tak podobno jest w ciąży
Mój mąż wtedy też szczegółowo opisał wygląd i taka była (czarne i gęste włosy- teraz jest jasny brąz, ale na porodówce czarnulka)jakieś dwa tygodnie przed porodem śniła mi się moja córka, leżała w foteliku samochodowym. Miała długie ciemne włoski i wyglądała jak moja siostra gdy była bobasem. Chyba nie muszę mówić jak faktycznie wyglądała moja córka, gdy się urodziławyśniłam ją sobie
![]()
mamy ten sam tydzień i dzienCześć dziewczyny. Miałam 3 dniowa przerwę na forum ale nadrobiłamtrzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu
u mnie dziś 14+4. Jeden dzień wymiotuje a drugi nie więc mam wrażenie że się uspokaja. Wrocilo mi OGROMNE libido od paru dni, codziennie drecze męża
. Tylko czekam az pracy wróci
co do cytologii i posiewow też mialam. Cytologia krótko przed ciąża a posiewy jakoś w 7 tc
Przychodzi nagle i z podwojona siłaU mnie 14+1 i moj mąż wyczekuje tylko na to aż przyjdzie do mnie ta legendarna ochotaa u mnie nic..
![]()
mnie na pierwszej wizycie od razu Pani dr pytała czy mam świeża cytologię ale że od ostatniej minęło dopiero 9msc to nie kazała powtarzać... I pamiętam zawsze co to właśnie cytologia na początku sprawdzanaTeż jestem ciekawa. I w ogóle macie badanie cytologii i czystości pochwy? Mnie lekarz nie proponował żadnych wymazów![]()