Oli55
Fanka BB :)
Ja mam wizytęA to przepraszam już uzupełniammusiało mi umknąć
Ktoś jeszcze dziś wizytuje oprócz Ewi12? Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było ok![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam wizytęA to przepraszam już uzupełniammusiało mi umknąć
Ktoś jeszcze dziś wizytuje oprócz Ewi12? Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było ok![]()
czekamy na dobre wieściJa mam wizytę![]()
dziękujeA to przepraszam już uzupełniammusiało mi umknąć
Mam to samo, znajoma nie miała nic tez a urodziła zdrowoKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawówdziś 5+6.
Mnie jeszcze nie odrzuciło od żadnych zapachów, a perfumy od zawsze mogłyby dla mnie nie istniećDziewczyny odrzuciło Wad od perfum. Ja ogólnie jestem perfumoholikiem z dosyć pokaźną kolekcją. No ubóstwialam po prostu. A teraz na półki z perfumami nie mogę patrzeć. Od 3 dni tylko antyperspirant pod pachy i koniec.
Nie ma się czym przejmowaćKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawówdziś 5+6.
Nie martw sie, to nie jest wyznacznik. Każda kobieta inaczej to znosi. Korzystaj dopóki objawów brak kochanaKurcze ja nie mam żadnych objawów: w spodnie się dopinam, nie jest mi niedobrze, mam apetyt, nawet od kawy mnie nie odrzuca. Jedynie co jakiś czas kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu. Nawet już senna nie jestem jak jeszcze kilka dni temu. Zaczynam się niepokoić że to zły znak skoro nie mam objawówdziś 5+6.