U
użytkowniczka LB
Gość
miałaś wysokie ryzyko?Dziewczyny właśnie odebrałam NIFTY results, wszystko dobrze i będzie chłopak
Niestety przesunęli mi prenatalne na środę ale już mam chociaz trochę spokojniejsza głowę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałaś wysokie ryzyko?Dziewczyny właśnie odebrałam NIFTY results, wszystko dobrze i będzie chłopak
Niestety przesunęli mi prenatalne na środę ale już mam chociaz trochę spokojniejsza głowę.
spoko rozumiem tylko myślałam ze wystarczy u brygadzisty albo kierownika jakiegos takie rzeczy, tak u mnie byłoNp po to żeby zgłosić że jest się w ciąży. Moje kadry prosiły o zaświadczenie potwierdzające ciążę. . Nie mogę według prawa zostawać na nadgodzinach, pracować w dni wolne np 6 stycznia - u mnie się wtedy pracuje bo firma jest amerykańska. Wyjśc prywatnych związanych z badaniami nie trzeba odrabiaćpo to u mnie przynajmniej kadrom ta informacja
jutro kończę 13 tydz najpierw nie było widać ale po chwili jak inaczej się ułożyło to zobaczyłagratulacje! A w którym jesteś tyg? Ja byłam na prenatalnych 12+6 i jeszcze nie było widać ale mam nadzieje, ze za tydzień jak będę u gina to już się dowiem![]()
Tak i ponoć ojcowski tez ulegnie zmianie ze ma się brać typowo w okolicach narodzin i chyba coś dłużej niż dwa tygDziewczyny rzuciło mi się w oczy zmiany w 2023 odnośnie urlopu rodzicielskiego, z 32 tygodni ma byc 41jeszcze nie doczytałam ale to chyba dobra wiadomość
![]()
Gratuluję chłopcajestem po wizycie!!
Wszystko dobrze prowadzę ciąże na NFZ i pierwszy raz mogłam wejść z partnerem
Dzieciątko bardzo ruchliwe bo ciagle skakało przez brzuch słabo było widać wiec było sonda
W pewnym momencie lekarka mówi ze nie widzi narazie płci po czym pyta kto jaka płeć obstawia ja mówię ze dziewczynka on ze chłopiec , po czym mówi do niego pan ma racje to chłopak raczej a po chwili mówi ze na 100% już to może potwierdzić .
Dzisiaj prawdopodobnie powiemy już rodzicom którzy już się domyślają
Nie, mieszkam w Irlandii a tu nie robią test pappa...ze względu na wiek pewnie wyszło by mi wysokiemiałaś wysokie ryzyko?