• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2023

Jak możesz sobie na to pozwolić zrób Nifty będziesz wiedziała na czym stoisz .Rozumiem doskonale co teraz czujesz i jedyne co mogę doradzić to uzbrojenie się w cierpliwość i czekanie na wyniki. Nie napisze ,żeby się nie denerwować bo wiem ,że tak się nie da ...Musimy to przetrwać i być silne .Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło ❤️
na Nifty jestem umowiona w środę. Nie da się nie denerwować już się u lekarki rozpłakałam :-(

reklama
Nie, mieszkam w Irlandii a tu nie robią test pappa...ze względu na wiek pewnie wyszło by mi wysokie
ja poprzednia ciaze prowadziłam w Irlandii , prócz wizyt w szpitalu mialam lekarza prywatnie polaka :) i on mówił nam ze jest możliwość zrobienia badan z krwi jak bylismy na prenatalnych , ale ze usg wychodziło wsio git to odpuściliśmy.

ja poprzednia ciaze prowadziłam w Irlandii , prócz wizyt w szpitalu mialam lekarza prywatnie polaka :) i on mówił nam ze jest możliwość zrobienia badan z krwi jak bylismy na prenatalnych , ale ze usg wychodziło wsio git to odpuściliśmy.
Tak, tylko oni robią tutaj harmony lub panorama z krwii. Mój lekarz od razu mowil ze względu na wiek mam zrobić nipt czyli nifty

Ja też mam wizytę następną dopiero 13.02, więc ponad miesiąc muszę czekać 😱
Mój lekarz będzie miał urlop. Trzeba czekać cierpliwie :)
Ja mam kolejną wizytę 21 lutego 🙈 wieczność

Czy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu 🙈
Ja mieszkam w Austrii. Tu mąż może wejść na USG ale jest wołany z zewnątrz ( nie może czekać w poczekalni. Że względu na covid)
Dziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty
Wierzę że wszystko będzie dobrze. Mocno trzyma kciuki za wyniki nimfy. A jeżeli chodzi o stwierdzenie lekarza że pappa napewno wyjdzie źle to ... Lekarz buc i tyle . Nie może mieć takiej pewności i rozsiewać swoich wymyślonych poglądów. Trzymaj się kochana będzie dobrze ♥️✊♥️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry