Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję chłopcaHejja też już po prenatalnych. Wszystko wskazuje na to, że jest to chlopiec
przeczucie nas nie myliło
. Twrmin 14.07.Wszystko wyszło ok z wyjątkiem tętna dziecka- jest trochę za wysokie(172 norma do 160). Dodatkowo kazał zwrócić uwagę przy następnym badaniu na łożysko czy nie będzie przodujace...trochę mnie to zmartwiło, ale powiedział, że tak wcale być nie musi. Na razie staram się o tym nie myśleć. Załączam zdjęcie bobasa
![]()
Hejka. Widzę, że u ciebie też duża róznica między dzieciaczkami będzie. Taka druga młodośćDzień dobryTo mój pierwszy odzew.Obserwuje Was od pewnego czasu,ale dopiero dziś zebrałam się aby napisać.Na wstępie gratuluję każdej z Was małej kruszynki i trzymam kciuki.Ja obecnie mam 35 lat i jestem w trzeciej ciąży. Termin porodu mam na 9 lipca.Ta ciąża będzie po 2 cesarkach ostatnie byly 13 i 15 lat temu .Nie ukrywam jestem trochę przerażona z uwagi na 3 cięcie, ale również na to ,że to jest moja pierwsza ciaza prowadzona w De.
Na razie mam sporo wolnego czasu gdyż dostałam zakaz pracy od pracodawcy więc troszkę mogę poświęcić wam wolnego czasu.Pozdrawiam serdecznie![]()
Tak tylko ja mam kawalerkę z podwórkiem wspólnym które pełni funkcje parkingu, sasiedzi tacy se i kredyt duży na chwile obecna spłacany z wynajmu Plus zawsze coś zostaje w kieszeni, a u mnie i u niego podwórko i więcej miejsca lepszy komfort. Duży dylemat mamNie zgadzaj się na mieszkanie z teściami nawet w parach gdzie relacje są świetne z czasem można zacząć wchodzić sobie w drogę .Jeśli macie możliwość mieszkać oddzielnie to nie zastanawiałam się ani chwili .
Właśnie wzięlibyśmy górę ja nie wyobrażam sobie być z nią na jednej kuchni jego pokój u góry i jeden większy jakby nam zwolnili to by było wystarczająco dla nas w 3 mieszka tam jeszcze młodszy brat ale jest bezproblemowyPowiem Ci z doświadczenia, że mieszka się samemu. Kwestia jaki jest Twój Tata, ale jak przyszła Tesciowa ma takie zagrywki to lepiej nie będzie, a Ty tylko będziesz się denerwować... chyba że macie jakieś osobne piętro etc. wtedy zamykacie drzwi i macie święty spokój.
Nie przejmuj się. Jak możesz to podczytuj. A tak zajmij się córcią i sobą.Dużo zdrowia dla Córeczki
Ja polecam tą ☺A zmieniając temat możecie polecić jakieś książki o ciazy ? Mam w domu jedna, ale jest nieciekawa. Nawet mój mąż ja próbował czytać i odłożył. Widziałam że są nawet osobne dla ojców może macie coś godnego polecenia ?