Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I książki położnej Lucyny MirzynskiejFajna jeszcze mi się wydaje Księga ciąży i Wielka księga rodzicielstwa bliskości Searse
o ja posiadam ta, dobrze się czyta, ale narazie przeczytałam jeden rozdział o porodzie ;-)I książki położnej Lucyny Mirzynskiej
Ja też z tych "pracować jak najdłużej", swoją drogą wczoraj powiedziałam przełożonemu o ciąży i bardzo mi gratulował i mówił że nie rozumie czemu kobiety się stresują z przekazaniem tej informacji (w bezpiecznym terminie) bo przecież to bardzo pozytywna wiadomość i że mam się niczym nie martwić. To taka kontra do managera w poprzedniej ciąży (kawaler, focus na pracę 100%) który jak mu powiedziałam że jestem w ciąży to biedaka zatkało a potem nie wiedział za bardzo czy powiedzieć "congratulations" czy "oh I'm sorry for you"Tak polecacie te książki a ja nawet nie wiem kiedy je przeczytam jak zamierzam jednak pracować jak najdłużej się będzie dałożeby mi chociaż trochę macierzyński podskoczył po podwyżkach ;-)
mój przełożony miał minę jakby to on był ojcem i zastanawiał się jak powiedzieć to żonieJa też z tych "pracować jak najdłużej", swoją drogą wczoraj powiedziałam przełożonemu o ciąży i bardzo mi gratulował i mówił że nie rozumie czemu kobiety się stresują z przekazaniem tej informacji (w bezpiecznym terminie) bo przecież to bardzo pozytywna wiadomość i że mam się niczym nie martwić. To taka kontra do managera w poprzedniej ciąży (kawaler, focus na pracę 100%) który jak mu powiedziałam że jestem w ciąży to biedaka zatkało a potem nie wiedział za bardzo czy powiedzieć "congratulations" czy "oh I'm sorry for you"on nie miał nic zlego na myśli po prostu nie rozumiał, ogólnie miałam wrażenie że to była taka reakcja jakby mu 16 letnia dziewczyna powiedziała że jest w ciąży a nie mężatka w wieku rozrodczym
![]()