Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....Badania poleciały do Hong Kongu. A co z Twoimi wynikami masz już?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....Badania poleciały do Hong Kongu. A co z Twoimi wynikami masz już?
Niech sama robi nadgodzinynienawidzę takiego podejście praca jest dla człowieka nie człowiek dla pracy... sama to przerabiałam niestety :/
Tę książkę pożyczyła mi bratowa i jeszcze sto innych kumpela z pracy, a ja siedzę od msca w domu i nie otworzyłam żadnejNie dodałam zdjecia![]()
Mam podobnieTę książkę pożyczyła mi bratowa i jeszcze sto innych kumpela z pracy, a ja siedzę od msca w domu i nie otworzyłam żadnejale liczę, że przyjdzie ten moment, że się za nie zabiorę. Wbrew pozorom ciągle mam coś do roboty
![]()
Czekam razem z Tobą z niecierpliwością na te wyniki!Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....
Mi dzisiaj Pani mówiła że tak przeważnie 5-6 dni i są.Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....
Dziś mija 7 dzieńMi dzisiaj Pani mówiła że tak przeważnie 5-6 dni i są.
Dziś mija 7 dzień
to prawda niby wszystko wiem a jednak przeraża mnie to czy poradzę sobie na nowo z takim maleństwem.Zapomnialam juz jak to jestHejka. Widzę, że u ciebie też duża róznica między dzieciaczkami będzie. Taka druga młodość![]()