Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, postanowiłam do Was dołączyćTo moja pierwsza ciąża, mimo żadnej przeszłości staram się do tego podejść „na luzie” z racji tego, ze wiem jakie zdarzają się sytuacje. Przynajmniej do kolejnego USG. Bo na pierwszym (10.11) było widać tylko pęcherzyk, jak stwierdził ginekolog to bardzo wczesna ciąża. Kolejna wizyta 8.12.
Według OM termin na 8.07
Pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze przejdziemy przez to spokojnie![]()
Cześć dziewczyny!
Postanowiłam nieśmiało się przywitać i do Was dołączyć. Wczoraj zobaczyłam 2 kreski, poszłam na betę mam wynik 782. Jutro powtarzam - trzymajcie kciuki️ Wg OM termin na 22.07.
Gratuluję wszystkim![]()
@xoxo. czytam, że też masz roczną córeczkę na pokładzie. Witaj w klubieHej dziewczyny![]()
tak właśnie kończy rok za kilka dni@xoxo. czytam, że też masz roczną córeczkę na pokładzie. Witaj w klubie![]()
Ja dopiero się dowiedziałam o ciąży a już się martwię jak to będzie z dwójką![]()
Będziesz oddawała starszą do żłobka albo będziesz miała jakąś pomoc?
Super, lepiej zapobiegać. Ja dostałam duphaston 2x1 i dodatkowo accard aby zabezpieczyć ciążę ze względu ze ostatnio straciłam w 7 tygodniu. Wizyta umówiona na 25.11dostałam luteinę. Może dać jeszcze duphaston bo wiem, ze dziewczyny czasem biorą to i to.
Najważniejsze, ze pęcherzyk jest w macicy, a ja nie krwawię. Nic więcej chyba nie można zrobić…
A który tydzień? Ja czekam aż mi zaczną się dolegliwościJa wlasnie mam straszne mdłości. Najpierw były tylko późnym popołudniem i aż do nocy. A od dwóch dni od rana to trwa z przerwami ale prawie cały dzień. W ogóle nie wymiotuje, jest mi po prostu w kółko niedobrze, jakbym miała gule w gardlewolałabym już zwymiotować a tu nic
licząc od ostatniej @ to wypada 6 tydzień.A który tydzień? Ja czekam aż mi zaczną się dolegliwościjedynie bolą mnie krzyże i odcinek lędźwiowy
![]()
przez pierwszy tydzień z kawałkiem ciagle bolał mnie brzuch, jak na @ raz z lewej raz z prawej, raz po środku. Teraz o wiele rzadziej czuje, za to mdłości po-two-rne . Od rana cały dzień trwająA który tydzień? Ja czekam aż mi zaczną się dolegliwościjedynie bolą mnie krzyże i odcinek lędźwiowy
![]()