Anuszka272
Moderator
Kuźwa ale gołąbki zrobiłam
zapomniałam dać ryżu do mięsa
widać już mi na mózg.padlo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuźwa ale gołąbki zrobiłamzapomniałam dać ryżu do mięsa
![]()
Lepsze gołabki bez ryżu niż pierś z kurczaka z dżememKuźwa ale gołąbki zrobiłamzapomniałam dać ryżu do mięsa
![]()
fakt tego nie da się przebićLepsze gołabki bez ryżu niż pierś z kurczaka z dżemem![]()
Ja od dziecka mam migreny. Wszyscy mówili że jak będę w ciąży to mi przejdzie. Niestety nic z tego. Są lżejsze i rzadziej i jestem za to wdzięczna losowi, ale i tak się męczę. Przed ciążą pomagały mi tylko tryptany, bez nich migreny trwały ok 3 dni. Teraz nie biorę nawet apapu bo wiem że i tak mi to nie pomoże. Mój lekarz zalecił jedynie codziennie oliwę z oliwek w jedzeniu i często oliwki, może to pomagać zapobiegać. Ja z doświadczenia też wiem że jak zaczyna się migrena muszę próbować szybko podnieść ciśnienie, pije colę lub kawę ale średnio pomaga.. właśnie też wczoraj mi się zaczęło i dziś cierpię. Oby szybko minęło niestety nie mamy wyjścia.Nie pamiętam czy był tutaj taki temat, ale czy ktoras z was walczy z migrenami?
W ciazy mi się nasiliły, nie wytrzymuje. Wczoraj wieczorem czułam, że juz się zaczyna, dzisiaj obudziłam się z takim okropnym bólem i "pikselami" przed oczamiwjechały apapy i duuuzo wody i nic. Wyszłam na trochę przed dom, bo akurat słońce się pokazało, dalej nic.
Zwykle moja migrena trwa conajmniej 4 pelne dni. Po tym mam tydzień spokoju i znowu...
Macie jakieś sposoby? Zwariuje zaraz
Migrena nakręca moją spirale, bol glowy powoduje nerwy, a nerwy doprowadzają do ataków paniki![]()
Mąż na pewno będzie zadowolonyKuźwa ale gołąbki zrobiłamzapomniałam dać ryżu do mięsa
![]()
Ja mięsa nie jem od lat a takie gołąbki to bym teraz zjadłaKuźwa ale gołąbki zrobiłamzapomniałam dać ryżu do mięsa
![]()
hehe ciekawe czy wyczujeMąż na pewno będzie zadowolonyjak ja bym zjadła gołąbka
ale tylko w myśli niestety ... Mięso na kilometr wyczuwam
![]()