Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Dokładnie i tak do końca życiaNie pocieszę, jak się urodzi nie będzie łatwiej...czy dobra ilość kup robi, czy dobrze zjada, czy oddycha w nocy, a czemu tak głośno oddycha i tak w kółko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie i tak do końca życiaNie pocieszę, jak się urodzi nie będzie łatwiej...czy dobra ilość kup robi, czy dobrze zjada, czy oddycha w nocy, a czemu tak głośno oddycha i tak w kółko![]()
Suszarka to jest mój najcenniejszy sprzęt więc rozumiem problem. Może np pralka a na górę suszarka by się zmieściło? U nas w miejscowości w ogóle jest pan handlujący sprzętem używanym z Niemiec, który naprawia (daje gwarancję i serwisuje) i kupiłam już 6 lat temu u niego suszarkę za 700zl (jak nówka) i działa jak złoto. Raz się zepsuła (była u rzeczonego pana na naprawie) to myślałam że zwiariuje, praktycznie przestałam pracJa teraz przeżywam to, że nie zmieści mi się w mieszkaniu pralko suszarka, o której marzyłam od roku, bo brakuje 10 cmtakże przynajmniej odcięło mnie to od ciążowych dywagacji, natomiast co do braku opisu łożyska na prenatalnych to może to zależy od tego kto kiedy był na prenatalnych, ja byłam jak się okazało trochę późno, bo 14+0 tc i dlatego mogłam mieć pełna ocenę łożyska i część z anatomii plodu II trymestru, jak ktoś był w 12+0 to może za wcześnie na ocenę łożyska?
Dziewczyny, zaczęłam zgłębiać ten temat położnej i tak zapytam, bo kompletnie się nie znam - do takiej położnej trzeba mieć jakieś "skierowanie"?w sensie jeśli prowadzę ciążę u lekarza prywatnie, to czy żeby wybrać położna na nfz, też muszę mieć jakiegoś lekarza ginekologa prowadzącego ciążę na nfz? Widziałam że szkoły rodzenia też są na nfz, tylko w niektórych warunkiem jest to, że wybierasz ich położną
![]()
DziękujęNie jest potrzebne skierowanie. Można chodzić do lekarza prywatnie i wybrać położną na NFZ. Położną wybierasz wypełniając deklarację - albo papierową albo na IKP.
No właśnie to nasz pierwszy zakup dziecięcySuszarka to jest mój najcenniejszy sprzęt więc rozumiem problem. Może np pralka a na górę suszarka by się zmieściło? U nas w miejscowości w ogóle jest pan handlujący sprzętem używanym z Niemiec, który naprawia (daje gwarancję i serwisuje) i kupiłam już 6 lat temu u niego suszarkę za 700zl (jak nówka) i działa jak złoto. Raz się zepsuła (była u rzeczonego pana na naprawie) to myślałam że zwiariuje, praktycznie przestałam pracbtw przy niemowlaku to w ogóle złoto bo nie trzeba prasować
ja już prasuje tylko koszule
Edit teraz sobie przypomniałam że jak mieszkaliśmy w mieszkaniu to suszarka stała w salonie za drzwiami (suszarki nie potrzebują odpływu) i też było git miałam na nią taka zasłonkę elegancką jak mieliśmy gości![]()
Nie pożałujecieNo właśnie to nasz pierwszy zakup dziecięcy. Suszarka... Każdy z dzieckiem nam chwali, że to złoto. I tak opowiadałam mężowi o pieluchach wielorazowych, to zdecydował się na zakup suszarki
. Zobaczymy jak się będzie spisywać
![]()
Do 92powyzej już źle99 jest normą dla osób nie będących w ciąży ... Dla kobiet w ciąży max to 90
Mam pralkę i suszarkę w szafie w salonie od 5 lat. Jak pralka czasem mnie wkurza tak suszarka przy niej chodzi jak myszka.Suszarka to jest mój najcenniejszy sprzęt więc rozumiem problem. Może np pralka a na górę suszarka by się zmieściło? U nas w miejscowości w ogóle jest pan handlujący sprzętem używanym z Niemiec, który naprawia (daje gwarancję i serwisuje) i kupiłam już 6 lat temu u niego suszarkę za 700zl (jak nówka) i działa jak złoto. Raz się zepsuła (była u rzeczonego pana na naprawie) to myślałam że zwiariuje, praktycznie przestałam pracbtw przy niemowlaku to w ogóle złoto bo nie trzeba prasować
ja już prasuje tylko koszule
Edit teraz sobie przypomniałam że jak mieszkaliśmy w mieszkaniu to suszarka stała w salonie za drzwiami (suszarki nie potrzebują odpływu) i też było git miałam na nią taka zasłonkę elegancką jak mieliśmy gości![]()
Suszarka to złoto! Mamy od lipca i praktycznie w ogole nie prasuje a jakie miękkie są np. ręcznikiNo właśnie to nasz pierwszy zakup dziecięcy. Suszarka... Każdy z dzieckiem nam chwali, że to złoto. I tak opowiadałam mężowi o pieluchach wielorazowych, to zdecydował się na zakup suszarki
. Zobaczymy jak się będzie spisywać
![]()