reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, odebrałam dziś zamowienie z Tomi leggins :-( dostałam w ogóle co innego niż zamawiałam, zgadza się tylko spódnica, zamiast welurowych zielonych legginsów, dostałam zwykle zielone, a drugiej pary w ogóle nie dostałam…. Nawet nie odpakowywuje tego, żeby przymierzyć, bo nie wiem co mam z tym zrobić, dzwoniłam do nich, ale nikt nie odbiera, wiec napisałam maila….
Ja dziś odebralam i są Ok.
Kupiłam te ocieplane zimowe są faktycznie ciepłe i drugie właśnie welurowe- delikatnie za duże ale myślę że się do nich dostosuje zaniedlugo :)
Dzwon jutro jeszcze i napewno jakoś to załatwisz :)

Cześć wszystkim
Jak to jest z tym ćwiczeniem w ciąży bliźniaczej? Niby można w "zwykłej" a z bliźniakami to już problematyczne. Nie mówię o jakichś cudach na siłowni ale jakies przysiady, wymachy rozciąganie, coś lekkiego?
Spróbuj wyszukać sobie Andzelikę Pióro .. :) ma profil na Facebooku i Instagramie. Ma kilka programów treningowych dla ciężarnych, podzielone na trymestry :)
Zazdroszczę home office, ja musze codziennie godzinę w aucie spędzić 🙃
No ja niestety też 🤭
Ja mam, ale też nic w tej karcie nie mam oprócz ciśnienia wagi grupy krwi itp

Moje wszystkie wyniki badań zostają u lekarza w karcie w przychodni 😏
Moja karta jest jakaś uboga, same wyniki krwi i waga.

reklama
To co mi lekarz mówił że jeśli kobieta ma Rh- to podawana jest immunoglobulina i jest to standardem, bo czasami kobieta podaję, że to jest ojciec a faktycznie może tak nie być 😉 Podanie immunoglobuliny na tą chwilę w Polsce jest płatne. Poprawcie jeśli się mylę🙃

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry