aneta85aneta
Fanka BB :)
Ja też bym pojechała ale pogoda beznadziejnaZazdro. Ja nie mam na nic mocypojechała bym sama na jakieś takie jedzonko ale dalej mi nie wchodzi do ust
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też bym pojechała ale pogoda beznadziejnaZazdro. Ja nie mam na nic mocypojechała bym sama na jakieś takie jedzonko ale dalej mi nie wchodzi do ust
![]()
U mnie dziś wiosna była ... Wczoraj padał śnieg a dziś przepiękne słońceJa też bym pojechała ale pogoda beznadziejna![]()
To ja też już się bojęAle będziesz miała co nadrabiać ! Bo tam już naprodukowane![]()
Póki co jakieś 26 stronTo ja też już się boję![]()
Truskawki też kupiłam i nektarynki i o zgrozo zapłaciłam 52 złCiężko ogarniać 2 miejsca teraz .
Ja dziś kupiłam truskawki w Biedronce, wiem że o tej porze to sama chemia .. ale gdzie jej nie ma ?
O dziwo w smaku i zapachu przypominały truskawki, tylko twarde były jak jabłka![]()
Ja dzisiaj kupilam mnóstwo kiwiCiężko ogarniać 2 miejsca teraz .
Ja dziś kupiłam truskawki w Biedronce, wiem że o tej porze to sama chemia .. ale gdzie jej nie ma ?
O dziwo w smaku i zapachu przypominały truskawki, tylko twarde były jak jabłka![]()