angie.
Fanka BB :)
a nifty jest dokaldniejsze z tego co mi wsiadomo..Niskie z Nifty pro, z papp-a wyszły im t18 1:112 i t13 1:123 mój ginekolog uparł się na aminopuncję, po wizycie u kolejnego ginekologa zdecydowapam się na Nifty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nifty jest dokaldniejsze z tego co mi wsiadomo..Niskie z Nifty pro, z papp-a wyszły im t18 1:112 i t13 1:123 mój ginekolog uparł się na aminopuncję, po wizycie u kolejnego ginekologa zdecydowapam się na Nifty.
No też się zastanawiam... Pilnuje sobie ciśnienia i dostałam acard 150, usłyszałam że pappa może się podnieść po acardzie... obyJestem ciekawa skąd bierze się niski wynik i od czego to zależy.
Ja właśnie od dzisiaj zwiększyłam accard do 150 bo brałam 75. Poczytam o tym accardzie i podniesieniu pappy.No też się zastanawiam... Pilnuje sobie ciśnienia i dostałam acard 150, usłyszałam że pappa może się podnieść po acardzie... oby
a dlaczego zwiekszylas dawke jakoes zalecenia ?Ja właśnie od dzisiaj zwiększyłam accard do 150 bo brałam 75. Poczytam o tym accardzie i podniesieniu pappy.
Mi lekarz powiedzial ze standardow w ciazy daje sie 150mg acardua dlaczego zwiekszylas dawke jakoes zalecenia ?
tak tak już pisałam o poprawienieJa tez zauwazylam blad, nie jest Gość_Marta a Gość Marta może dlatego nie dostałam zaproszenia
ja biore od poczatku 75 i w poprzedniej ciazy rowniez 75Mi lekarz powiedzial ze standardow w ciazy daje sie 150mg acardu
czekamytak tak już pisałam o poprawienie@kasialdz93 u Ciebie też dojrzałam więc czekamy jak aniaslu doda
Tak mam zalecenia ze względu na preklamacje przed 37 tygodniem.a dlaczego zwiekszylas dawke jakoes zalecenia ?