reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny 😀
Jak się dzisiaj czujecie ? U mnie szaro, buro i ponuro ale dzień od razu stał się lepszy ponieważ pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa ☺️🥰 To takie delikatne muśnięcia, przypominające bulgotanie w brzuszku ale o wiele delikatniejsze. A jak to jest u was mamusie ?
Ugotowałam zupę, zrobiłam pranie i tak mnie już bolą plecy, że masakra :D moja szwagierka od wczorajszego wieczoru na oddziale i zaczyna rodzic, także emocje się udzielają :)
W ktorym jestes tygodniu, że czujesz ruchy? U mnie 15+1 i cisza:)

Hejka dziewczyny
Jak tam się macie?
Ja dzisiaj już dobrze ale troszkę osłabiona nadal .Muszę dom ogarnąć bo przez kilka dni nic nie robiłam i jakby bomba wybuchła w domu🙉.Pomału muszę posorzatać i pulpeciki będę robić na dwa dni dla moich dzieciaczków🙂

Ja dziś słaby dzień mam, nie chce mi się dosłownie nic i jeszcze wszystko mnie irytuje. Ale może później będzie lepiej. Marika222 super, że juz lepiej się czujesz.

Hej dziewczyny co tak cisza ?
Jak się czujecie ?
Ja słaba ale musiałam się przemuc.Jutro muszę wcześniej wstać i dzieci do przedszkola ogarnąć szybciej ,po tygodniu w domu oj cieżko będzie.Jutro mam aminopuncje boje się strasznie dzisiaj wstałam z bólem głowy musiałam wziąć tabletkę.Moze jutro będzie wiadomo co tam w brzuszku rośnie🙂a na 100%za dwa tygodnie jak będą wyniki będzie wiadomo.Trzymakcie kciuki żeby wszystko się udało🙂. Pozdrawiam 😘😘😘

Jak się czujecie ?
Ja słaba ale musiałam się przemuc.Jutro muszę wcześniej wstać i dzieci do przedszkola ogarnąć szybciej ,po tygodniu w domu oj cieżko będzie.Jutro mam aminopuncje boje się strasznie dzisiaj wstałam z bólem głowy musiałam wziąć tabletkę.Moze jutro będzie wiadomo co tam w brzuszku rośnie🙂a na 100%za dwa tygodnie jak będą wyniki będzie wiadomo.Trzymakcie kciuki żeby wszystko się udało🙂. Pozdrawiam 😘😘😘
Kciuki będę trzymać cały czas:)rozumiem Twój stres na maksa ale dobrze, że już jutro będziesz mieć badanie za sobą. Jeszcze zobaczysz maleństwo na usg także tego się te,ymaj. Ja dziś miała fajny dzień, z synem byliśmy na długim spacerze i sankach i ta niedziela zaskakująco szybko mi minęła

reklama
Jak się czujecie ?
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i amniopunkcje:) będzie dobrze!
U mnie dalej pojawiają się mdlosci, są już słabsze, ale jednak... I jestem taka zmęczona. A drugi trymestr miał być pełen energii :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry