Anuszka272
Moderator
Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna?
Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TakDziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna?Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
![]()
Tak, to niestety racja. W lutym jak u mojego dziecka przestało bić serduszko to miałam jeszcze objawy przez jakiś czas.. Niestety hormony ciążowe potrzebują czasu na spadek.Koleznaka cała ciąże nie miała objawów i urodziła a inna miała a od tyg nie było akcji serca , objawy to nie reguły![]()
ja w pierwszej ciąży wypożyczyłam w Ok 17tc i miałam przez jakiś miesiąc. Fajne urządzenie, ale trzeba uważać, bo łatwo złapać swoje tętno, a nie dziecka. Z resztą z tego, co pamietam to jakoś po 12 tc można tego używać.Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna?Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
![]()
Tak, planuje kupić. Też w 1 nie miałamDziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna?Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
![]()
Ja na pewno zakupieDziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna?Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
![]()
Ja też staram się nie myśleć i co rusz wymyślam sobie robotęTakjeśli uda mi się dotrzeć do tego etapu - a mam nadzieję, że tak
to na 100% kupię detektor.
Na razie póki co staram się jak najmniej myśleć o ciąży, żeby nie zwariować.
Dzisiaj mam zero objawów i już się martwię.
Na szczęście mam cały dzień zaplanowany, wieczorem goście, czas szybko leci.
Ja jestem na ostatnim roku studiów i pisze pracę dyplomową, polecam na nie myślenieJa też staram się nie myśleć i co rusz wymyślam sobie robotędziś tworzyłam cuda na kolejny tort tym razem dla siostry
muszę odwiedzić bibliotekę i wypożyczyć książki to nie będę miała czasu na myślenie
![]()
Ja miałam jak byłam w ciąży z córeczką.Dziewczyny rozmyślałyście o detektorze tętna?Ja w żadnej ciąży nie miałam ale po ostatnich dwóch przygodach zastanawiam się czy nie kupię
![]()