Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak odpoczęłaś trochę po wrażeniach wczorajszego dnia i calym zeszłym tygodniu?O super że u Was pada.U nas rano trochę ale już po śniegu Ja odpoczywam po tygodniu z dzieciakami 24h.Mamuśka musi trochę odpoczać.
Miłego dzionka.
HejI jak odpoczęłaś trochę po wrażeniach wczorajszego dnia i calym zeszłym tygodniu?
Hej. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam najpierw ze chłopak potem ze jednak dziewczynkaHej. U mnie termin 27.07.2023r. Jak tam Wasze maluszki znacie już płeć?
w jakich tygodniach miałaś takie wieści? mi w 11 tygodniu mówili że chyba chłopiecHej. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam najpierw ze chłopak potem ze jednak dziewczynkaprawda taka ze dzieciątko nie chciało współpracować i odwróciło się tyłem.
Także dla większej pewności chyba jeszcze pozostaje mi czekać![]()
W 15 tygodniu. Lekarz na koniec stwierdził ze na 80% dziewczynka - więc pewnie tak będziew jakich tygodniach miałaś takie wieści? mi w 11 tygodniu mówili że chyba chłopiec
Ciekawe czym kierował się wcześniej mówiąc że chłopiecW 15 tygodniu. Lekarz na koniec stwierdził ze na 80% dziewczynka - więc pewnie tak będzieNo ale nutka niepewności zostaje
![]()
Myślę że za szybko palnął i myślał że „coś” widzi, bo potem powtarzał że jednak nic tu nie widaćCiekawe czym kierował się wcześniej mówiąc że chłopiec![]()
Myślę że się zdarzają, chociaż pewnie to sporadyczne przypadkiwogóle myślicie że w tych czasach są jeszcze pomyłki w płci?