Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie do końca 12-13 tygodnia praktycznie nie było widać, teraz wg usg prawie 18tc i z dnia na dzień jest coraz większy brzuszekA jak tam Wasze brzuszki, widać? U mnie tak bardzo delikatnie, jak ktoś nie wie że jestem w ciąży to się nie domyśli. 21 tc
To ładnie dzidzia rośnie! U mnie tydzień temu wg usg było 17tc i Mała ważyła 177gHejka ja po wizycie moje dzieciątko w 18/19 tydzień waży 236 g a wasze ile wazyły w tym tygodniu doktor mówi że idziemy na 3800 wagi dziecka.
I chyba dziewczynka...jak nie widać![]()
Dobrze, że wszystko dobrze się rozwijaCzesc dziewczynkidawno mnie nie było.Wiesci z frontu to takie ,że już idzie nam 21 tc i będziemy mieli chłopca
czeka mnie również 3 cc (pierwsze w niemczech)i sterylizacja takie info przekazał mi gin.Biore witaminki ,dzidzia odpowiednio się rozwija kolejna wizyta 1 marca .U mnie brzuch widoczny bardzo się zaokrąglił widać, że ciążowy
WYBRALYSCIE JUZ IMIONA?
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się, bo w środę miałam wizytę kontrolną, na której lekarz dopatrzył się małej kropeczki w serduszku... poza tym praca i budowa serduszka bez zarzutów. Jednak zalecił nam zrobienie testu Nifty, żeby się upewnić w sprawie wad genetycznych. Wczoraj otrzymałam wyniki I na szczęście ryzyka wad wyliczone w milionach i miliardach. To co przeżyliśmy z mężem przez ostatnie 5 dni to był koszmar. Ja mam sińce pod oczami, kilka pierwszych siwych włosów i przebarwienia na twarzy, mąż się trzymał, ale po odczytaniu wyników się popłakał.
Teraz czekamy na naszą córeczkęPłeć znamy od badania usg, a wczorajsze wyniki tylko to potwierdziły. Oby na kolejnych badaniach tej kropeczki już nie było.
U mnie do końca 12-13 tygodnia praktycznie nie było widać, teraz wg usg prawie 18tc i z dnia na dzień jest coraz większy brzuszekW swoje spodnie sprzed ciąży się nie mieszczę, zresztą nie chcę uciskać tak brzuszka. Mam jedne jeansy ciążowe z reserved ... są porażką, kupiłam swój rozmiar czyli 42 a mam wrażenie że przysłali mi spodnie w rozmiarze 54
są za duże w kazdym miejscu. Także najczęściej w domu chodzę w bardzo luźnych leginsach XXL
(normalnie nosiłam M albo L), a poza domem w rajstopach ciążowych i sukienkach sprzed ciąży. Jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to jeszcze aż tak nie widać
To ładnie dzidzia rośnie! U mnie tydzień temu wg usg było 17tc i Mała ważyła 177g
Dobrze, że wszystko dobrze się rozwijaU mnie jak już pisałam będzie dziewczynka
Trochę jesteśmy w szoku, bo bardzo celowaliśmy w dzień owulacji
więc nastawiłam się na chłopca i mówiłam do brzuszka "Michałek", z racji tego, że to córeczka to mąż wybrał imię
I na ten moment jest Natalia, a mąż do brzuszka mówi "Natusiu"
A u Was jakie imię zostało wybrane?