Kochana ... jesteś bardzo dzielna. To są straszne nerwy, strach... Ja myślałam, że mamy szczęście, bo jesteśmy w miarę młodzi (nie mamy jeszcze skończonych 28lat), badania 1 trymestru wyszły super (tylko wolna beta podwyższona), a i tak musieliśmy zrobić dodatkowe badania. Nie pamiętam ostatnich 5 dni, pamiętam tylko napady płaczu i ataki paniki. Ty czekasz jeszcze dłużej... Mam nadzieję, że Wasze dzieciątko po prostu napędziło Wam strachu, a wyniki wyjdą prawidłoweSuper że wszystko ok ja nadal czekam na wyniki aminopunkcji całą jestem w nerwach.Juz bym chciała wiedzieć .Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze z serduszkiem![]()
reklama
Piękny jestCo do brzucha to obecnie tak![]()

Ryśki to fajne chłopaki!U nas będzie Rysio ,ale jeszcze nie tak ostatecznie. Chociaz partner i rodzina już wołają więc się przyjęło a ja mam dylemat podoba mi się jeszcze Mikołaj
Jeszcze w kontekście płci to @marika222 ma już 7 córek i prawdopodobnie kolejną dziewczynkę pod sercem, a z kolei moja teściowa urodziła czterech synów i dwóch z nich jako pierworodne dziecko spłodziło córkę

słoneczko91
Zaangażowana w BB
Hejka
My dla chłopca mamy od lat Bruno i chyba nie będzie nigdy użyte.Dla dziewczynki mam kilka u nas wszystkie mają orginalnalne imiona a więc
Ja mam lepsza historięPiękny jest
Ryśki to fajne chłopaki!
Jeszcze w kontekście płci to @marika222 ma już 7 córek i prawdopodobnie kolejną dziewczynkę pod sercem, a z kolei moja teściowa urodziła czterech synów i dwóch z nich jako pierworodne dziecko spłodziło córkęteść pyta co on robił nie tak
![]()

Izulka35
Początkująca w BB
To podbnie jak mój sąsiad 4 córki ta czwarta miał nadzieję że będzie Olkiem a wyszła Ola dopiero ziec pokazał teściowi jak mieć synaPiękny jest
Ryśki to fajne chłopaki!
Jeszcze w kontekście płci to @marika222 ma już 7 córek i prawdopodobnie kolejną dziewczynkę pod sercem, a z kolei moja teściowa urodziła czterech synów i dwóch z nich jako pierworodne dziecko spłodziło córkęteść pyta co on robił nie tak
![]()

Izulka35
Początkująca w BB
U mnie była pierwsza córka Zosia 15 lat w tym roku ,kolejny Filip 13 lat i wtedy położna powiedziała:"wszyscy w domu warsztat na strych" jednak czas i życie pokazało inaczej i po 13 latach będzie RysioJa mam lepsza historięnas w domu było 7 a teraz już 4 z nas mają pierwszych chłopców
![]()

przyszła mama 2023
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny
jak samopoczucie?
Izulka35
Początkująca w BB
U mnie dziś w miarę ok ,ale w tej ciąży mam stanowczo częste migreny .I bardziej odczuwam ta ciążę w wieku 35 lat niż ta 15 i 13 lat temu.Pomimo,że moja pierwsza ciaza skończyła się cc przez stan przedrzucawkowy i druga była ściśle monitorowana prze nadciśnienie to na codzień czułam się w miarę ok.Teraz pomimo,że nic takiego się nie dzieje mam za sobą etap wyczulonego węchu, mdłości, częstych migren i zaczęło się ciągnięcie w dole brzucha po 2 cesarkach .Jednego dnia mogła bym góry przenosić a drugiego dnia ledwo przejdę z pokoju do kuchni i mam skorcze .Bardzo boję się,że mi coś tam pęknie po dwóch cesarkachCześć dziewczynyjak samopoczucie?
To podbnie jak mój sąsiad 4 córki ta czwarta miał nadzieję że będzie Olkiem a wyszła Ola dopiero ziec pokazał teściowi jak mieć synadostał pierwszego wnuka
![]()

reklama
Słuchajcie ja też w tej ciąży więcej się źle czuje niż dobrze.Myślalam że jak 12 tydzień minie to będzie super jak zawsze ale niestety ,też ciągle mnie głowa boli i szybko się męczę niewiem jak będzie w lipcu.Ja będę miała drugą cesarkę.