reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że badania prenatalne przysługują kobieta za free jest mają 35 lat i to nie chodzi o skończone a o rocznikowo mają 35 lat 
Tak informacyjnie jak by któraś nie wiedziała a była w tym wieku

Tak informacyjnie jak by któraś nie wiedziała a była w tym wieku
laurka95
Dziewczyny, jeszcze takie pytanko: dostałam dzisiaj na to tsh (2.93) Euthyrox 25. Wiem, że to trzeba na czczo, ale mam tyle leków, że aż nie wiem jak to pogodzić 
Załóżmy, że wezmę Euthyrox, a po 2-3 godzinach Duphaston, żelazo, magnez, witaminki ciążowe i całą resztę? Będzie dobrze?
Iskierka nadziei
Ja okolice Wadowic. Ale obecnie mieszkam za granica.Dziewczyny skad jestescie ?
Czy ktoras jest z okolic Poznania?
Ja 6.12 idę na pierwszą wizytę, odliczam te dni i ,,psiocze " na siebie że dobiera na 6 umówiłam wizytę.Dzień dobry OM 12.10
11.11ppzytywny test
beta 15.11 937 druga 17.11 2376
Dzisiaj pierwsze usg widać pęcherzyk ale serduszka jeszcze nie ma kolejna wizyta 6.12 wiec mam nadzieje ze najlepszy prezent dostanę
Wg usg 5 tydz
Gratulacje dla Wszystkich
Mam tak samo wieczorem wyglądam jak w zaawansowanej ciążyPowiedzcie czy tez macie takie straszne wzdęcia?? Popołudniami mam wielki brzuch od tych wzdęć…. Masakra, muszę spodnie rozpinać, bo nie jestem w stanie wysiedzieć :-/
Ja biorę osobno metafolia 400 ( zwykły kwas foliowy mi się nie przyswaja ) do tego wit d3 magnez i pregna dha. Typowych wit dla kobiet w ciąży nie mogę ponieważ wszystkie mają w składzie jod a mam nadczynnosc tarczycy ( aktualnie unormowana ) I jod musz omijać szerokim łukiem.Jakie witaminy ciążowe bierzecie?
A oprócz tego acard 75 na noc duphaston rano 1 tab wieczorem 2, zastrzyki neoparin i na noc ultrogestan 2 globułki
Ja biorę Pregna plus. Brałam w poprzedniej ciąży, przez cały czas jak karmiłam i biorę nadal.Jakie witaminy ciążowe bierzecie?
reklama
Julkajulka91
Zaciekawiona BB
Ja biorę pueria uno. Na październikowych kreskach jedna dziewczyna polecała