aneta85aneta
Fanka BB :)
Jest masc na opryszczke dla kobiet w ciszy. Spytaj w aptece.Zrobiła mi się straszna opryszczka na wardze. Macie jakieś sprawdzone sposoby oprócz maści ?
Kiedyś brałam tabletki też ale teraz się boje

) bo pierwszy i ostatni raz byłam na USG 1.12 czyli szmat czasu temu. Dzisiaj mam 9+6 i naprawdę nie sądziłam że coś usłyszę a wyobraźcie sobie że złapałam serduszko po kilku sekundach
) bo pierwszy i ostatni raz byłam na USG 1.12 czyli szmat czasu temu. Dzisiaj mam 9+6 i naprawdę nie sądziłam że coś usłyszę a wyobraźcie sobie że złapałam serduszko po kilku sekundach  dla pewności poszukałam swojego żeby nie było pomyłki ale nie da się pomylić jednak tej częstotliwości uderzeń. Przekornie sprawdziłam drugi raz po pół h i znowu znalazłam. Dało mi to tyle wewnętrznego spokoju że szok, aż mi się łezka zakręciła w oku
 dla pewności poszukałam swojego żeby nie było pomyłki ale nie da się pomylić jednak tej częstotliwości uderzeń. Przekornie sprawdziłam drugi raz po pół h i znowu znalazłam. Dało mi to tyle wewnętrznego spokoju że szok, aż mi się łezka zakręciła w oku  dalej nie mogę w to uwierzyć że się udało
 dalej nie mogę w to uwierzyć że się udało 

Bardzo nam się podobał, nie odczułam tych ponad 3h, zjadłam nachosy pyyyychotka
 Bardzo nam się podobał, nie odczułam tych ponad 3h, zjadłam nachosy pyyyychotka
 gorąco polecam.
 gorąco polecam.