Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....Badania poleciały do Hong Kongu. A co z Twoimi wynikami masz już?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....Badania poleciały do Hong Kongu. A co z Twoimi wynikami masz już?
Niech sama robi nadgodzinynienawidzę takiego podejście praca jest dla człowieka nie człowiek dla pracy... sama to przerabiałam niestety :/
Tę książkę pożyczyła mi bratowa i jeszcze sto innych kumpela z pracy, a ja siedzę od msca w domu i nie otworzyłam żadnejNie dodałam zdjecia![]()
Mam podobnieTę książkę pożyczyła mi bratowa i jeszcze sto innych kumpela z pracy, a ja siedzę od msca w domu i nie otworzyłam żadnejale liczę, że przyjdzie ten moment, że się za nie zabiorę. Wbrew pozorom ciągle mam coś do roboty
![]()
Czekam razem z Tobą z niecierpliwością na te wyniki!Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....
Mi dzisiaj Pani mówiła że tak przeważnie 5-6 dni i są.Właśnie dzwoniłam do przychodni,nadal nie ma .Położna mówiła ,że co chwilę sprawdza no doktor też czeka ....
Dziś mija 7 dzieńMi dzisiaj Pani mówiła że tak przeważnie 5-6 dni i są.
Dziś mija 7 dzień
to prawda niby wszystko wiem a jednak przeraża mnie to czy poradzę sobie na nowo z takim maleństwem.Zapomnialam juz jak to jestHejka. Widzę, że u ciebie też duża róznica między dzieciaczkami będzie. Taka druga młodość![]()