U nas na 90 procent chłopczykNa moim badaniu lekarz powiedział, że "na tą chwilę 70% dziewczynka, ale może się zmienic" więc nadal nie wiem, mam wizytę za tydzień w czwartek, liczę, że już się dowiem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas na 90 procent chłopczykNa moim badaniu lekarz powiedział, że "na tą chwilę 70% dziewczynka, ale może się zmienic" więc nadal nie wiem, mam wizytę za tydzień w czwartek, liczę, że już się dowiem![]()
Zadowolona jesteś ?ja kupowałam Angel sounds z butla żelu do USG za 70 zł na vinted![]()
Przytulam!!!Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
No to faktycznie bardzo niespodziewanie... Przecież oba USG i pappa wskazywały właśnie na Edwardsa. Kochana nic innego Wam nie pozostaje jak znowu przejść czekanie po amniopunkcji i poznać ostatecznie z czym się mierzycie... Bardzo trudny czas, jest mi bardzo przykro że przez to przechodzicie.Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Strasznie jest mi przykro... Trzymaj sięWłaśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Bardzo mi przykro.. A na wyniki amniopunkcji ile się czeka? Mam nadzieję, że chociaż w tym przypadku wyniki pojawią się szybko.Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .