Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
będziesz robiła dalszą diagnostykę?Miałam dzisiaj konsultacje genetykiem co do prenatalnych, wszystko ok tylko pośrednie ryzyko trisomi 18, bo wyniki biochemi trochę niskie. Jak to u was?
Szczerze jakoś genetyki nie napierała, mówił że ryzyko pośrednie to na tą chwilę żadnej amiopunkcji. Ryzyko trisomi 18 to 1:682. Nie wiem co robicbędziesz robiła dalszą diagnostykę?
Też mieszkam w bloku więc doskonale cię rozumiemJa jeszcze próbuję jakoś "dopasować" i wyobrazić z tymi największymi rzeczami dla dziecka w mieszkaniu w bloku, więc to też trochę opóźnia kupowanie jakiś rzeczy
U mnie frytki były top 1 na początku w sumie mogłam jeść w zasadzie tylko je, a teraz mi śmierdząa ja bym mogła codziennie jeść frytki![]()
@Violka4Szczerze jakoś genetyki nie napierała, mówił że ryzyko pośrednie to na tą chwilę żadnej amiopunkcji. Ryzyko trisomi 18 to 1:682. Nie wiem co robic
U mnie było ryzyko 1:380 zd. Zdecydowaliśmy n sanco, dla świętego spokojuSzczerze jakoś genetyki nie napierała, mówił że ryzyko pośrednie to na tą chwilę żadnej amiopunkcji. Ryzyko trisomi 18 to 1:682. Nie wiem co robic
I kiedy wyniki? U mnie też wiek wpływa na wyniki.U mnie było ryzyko 1:380 zd. Zdecydowaliśmy n sanco, dla świętego spokoju
Dzisiaj przyszedł i wszystko jest dobrzeI kiedy wyniki? U mnie też wiek wpływa na wyniki.