Dokładnie jak jest taka możliwość to trzeba korzystaćNie dziwie Ci się. Sama zastanawiałam się czy robić te badania ale doszłam do wniosku, że wole wiedzieć i przygotować się wcześniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie jak jest taka możliwość to trzeba korzystaćNie dziwie Ci się. Sama zastanawiałam się czy robić te badania ale doszłam do wniosku, że wole wiedzieć i przygotować się wcześniej
Poprostu macie jedna formęTeż mi się tak wydaje doktor już woli nie mówić![]()
Tez jestem w tym tygodniu i mam mały brzuch jak dla mnieCześć dziewczyny![]()
Jestem tutaj nowa a na forum trafiłam całkiem przypadkiem szukając zdjęć z brzuszkamiTermin mam na 6.07.2023 i obecnie jestem w 17 tygodniu i 1 dniu. Nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich wątków ale obiecuje to nadrobić. Przyszłe mamusie jak się czujecie i jak wyglądają wasze brzuszki w 17 tygodniu ?
Poprostu macie jedna formę
Jestem fotografem i ostatnio miałam rodziców z 7 córeczkamiw wieku o 3 do 17 lat..
Ja się cieszę bardzo z kolejnej córeczki ,dziewczynki są takie kochane mój mąż je bardzo rozpieszcza .Zobaczymy 6 może będzie już wiadomo.
Super,że twój mąż tak podchodzi do córekJa się cieszę bardzo z kolejnej córeczki ,dziewczynki są takie kochane mój mąż je bardzo rozpieszcza .Zobaczymy 6 może będzie już wiadomo.![]()
To tez zależy czy 1 ciąża czy kolejna.. przy kolejnej ciąży macica jest bardziej rozciągnięta :€Tez jestem w tym tygodniu i mam mały brzuch jak dla mniekażda tutaj jest inna i inaczej zbudowana
chociaz tez szukałam zdjęcia brzuchów bałam się że mam za mały
![]()
To tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana)Super,że twój mąż tak podchodzi do córekZnam wielu mężczyzn, którzy mają takie parcie na posiadanie syna, że aż się chce śmiać z tych historii
. Chyba chęć przedłużenia dziedziczności nazwiska jest dla niektórych silniejsza
![]()
Dokładnie tak jest, każdy ma inne problemy. Moje koleżanki, które nigdy nie miały problemów z zajściem w ciążę i ogólnie brak problemów w ciazy to właśnie planowały, że teraz musi być dziewczynka , że najlepiej niech urodzi się dokładnie tego dnia, bo wtedy jest jakaś rocznica itd. Takie wymyślanie hahahaTo tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana)tez są kochani, pieką ze mną ciastka, wyszywają, malują i pomagają w ogródku
Strasznie wszyscy cisną ze 3 ma być dziewczynka - ale to nie koncert życzeń ;-)
Teściowa to czuje się niedowartościowana bo nie miala córki a teraz nie ma wnuczki.. i twierdzi ze ja tez jestem wybrakowana… dramat
naprawdę po przejściach moich będę wdzięczna za zdrowe donoszone dzieciątko![]()