Za każdym razem po ciąży wszystko sprzedajesz i w nowej kupujesz od nowa?Hej dziewczyny ja właśnie zamówiłam laktator medela maxi swing flex . Zawsze wcześniej kupuje bo nie wyobrażam sobie bez laktatora rozkręcenia laktacji ten medela jest najlepszy a teraz jest między model z fajnymi lejkami 360 s które się dopasowują do piersi![]()
reklama
Tak bo nie mam gdzie tego trzymaćZa każdym razem po ciąży wszystko sprzedajesz i w nowej kupujesz od nowa?

Szkoda by mi było kasyTak bo nie mam gdzie tego trzymaća co ciąża ico innego mi się podoba
![]()
Ja Kocham wydawać na dzieciSzkoda by mi było kasy.

Ja mam podobnie, nie potrafię się zatrzymaćJa Kocham wydawać na dzieci![]()

Hahahaha dziewczyny mnie wstrzymuje tylko stan kontaJa mam podobnie, nie potrafię się zatrzymać![]()

Gość Marta
Fanka BB :)
O tak tak, właśnie kupilismy 7 osobowy samochód żeby pomieścić te foteliki a tu jeszcze trzeba rzeczy dla malego ogarnąćHahahaha dziewczyny mnie wstrzymuje tylko stan konta![]()

Ja mialam dzis 3 test krzywej cukrowej, mam nadzieję że też wyjdzie dobrze.
Właśnie czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy jak nam chłopak wyrósł

To my wstrzymaliśmy się z zakupem nowego auta do przyszłego rokuO tak tak, właśnie kupilismy 7 osobowy samochód żeby pomieścić te foteliki a tu jeszcze trzeba rzeczy dla malego ogarnąć
Ja mialam dzis 3 test krzywej cukrowej, mam nadzieję że też wyjdzie dobrze.
Właśnie czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy jak nam chłopak wyrósł![]()

Trzymam kciuki za wyniki krzywej i wizytę, daj znać jak synek rośnie

Mnie dziś męczy biegunka, wszystko przeze mnie przelatuje a za chwilę czuję taki głód, że mam wrażenie, że zemdleję...

Może coś zjadłaś albo po prostu hormony szalejąTo my wstrzymaliśmy się z zakupem nowego auta do przyszłego rokuLedwo wygrzebaliśmy się z takiego duzego remontu (wymiana okien, przestawianie scian, nowe wylewki, podlogi, drzwi, wszystkie meble i urządzenia), a zaszłam w ciążę i pojawiło się mnóstwo wydatków związanych z urządzeniem pokoju dla Córeczki, zakupem wózka, łóżeczka itd., nie wspomnę o badaniach w ciazy. Chcielibyśmy jeszcze przed porodem zrobic remont wejścia do domu. Mam nadzieję, że pod koniec roku znowu odbijemy się od dna
Trzymam kciuki za wyniki krzywej i wizytę, daj znać jak synek rośnie
Mnie dziś męczy biegunka, wszystko przeze mnie przelatuje a za chwilę czuję taki głód, że mam wrażenie, że zemdleję...![]()
reklama
Chyba hormony i może ten feroplexMoże coś zjadłaś albo po prostu hormony szaleją